Year
Cat
Year
Category
Publication
2003
AFD
2003
AFD
LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - PIPOVÁ, Monika - LACIAK, Vlastimil. Problematika dezinfekcie v potravinárskych prevádzkach. In: EÚ - Legislatívny proces v potravinárstve. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2003. 2003. www.domtechniky-ke.sk.
2003
AFD
2003
AFD
MÁTÉ, Dionýz - KOŽÁROVÁ, Ivona - HUSSEIN, Khalled. Reziduá antikokcidík a zdravotné riziká [Residues of coccidistatics and health risks]. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 339-340.
2003
AFD
2003
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína. Rezíduá antikokcidík v živočíšnych produktoch hydiny [Residues of anticoccidial drugs in animal products derived from poultry]. In: Rizikové faktory potravového reťazca. Zborník vedeckých prác z 3. medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 3. december 2003. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. ISBN 80-8069-282-3, s. 70-71.
2003
AFD
2003
AFD
TESFAYE, Ayele - DANKO, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Some factors that affect the tenderness of the ostrich, struthio Camelus muscles. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 266-269.
2003
AFD
2003
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - HUSSEIN, Khalled - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Stanovenie reziduí monenzínu v tkanivách brojlerových kurčiat použitím mikrobilogických metod [Detection of monensin residues in broiler chickens tissues by microbiological methods]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 356-361.
2003
AFD
2003
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - HUSSEIN, Khalled - NEUSCHL, Jozef - SOPKOVÁ, Drahomíra. Stanovenie reziduí monenzínu v tkanivách brojlerových kurčiat použitím vysokotlakovej kvapalinovej chromatografie. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín : Zborník prednášok a posterov, 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 351-355.
2003
AFD
2003
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - KOŽÁROVÁ, Ivona - CABADAJ, Rudolf. Stanovenie reziduí oxytetracyklínu vo vaječnom bielku a žĺtku metódou HPLC a mikrobiologickými metódami po jeho experimentálnom podávaní nosniciam [Determination of oxytetracycline residues in egg white and egg yolk by HPLC and microbiological methods after experimental administration to laying hens]. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 362-366.
2003
AFD
2003
AFD
TESFAYE, Ayele - DANKO, Ján - ŠVICKÝ, Emil - MÁTÉ, Dionýz. Up-to-date discovery that changes tho morphology of the skeletal muscles. In: 6. košický morfologický deň. Zborník referátov Košice 29. máj 2003. Košice : LF UPJŠ, 2003. 2003. s. 143-145.
2003
AFD
2003
AFD
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - ŠTEFKOVIČOVÁ, Marcela - MÁTÉ, Dionýz - PÁSTOROVÁ, Bernardína - KOŽÁROVÁ, Ivona - LACIAK, Vlastimil. Vplyv chladenia vodou a vzduchom na mikrobiologickú kontamináciu povrchu jatočnej hydiny [Influence of water- and air-chilling on the superficial microbial contamination of slaughter poultry]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 216-218.
2003
AFD
2003
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - POPELKA, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - ĎURČÁK, Peter. Využitie prírodných antioxidantov na stabilitu tukovej zložky tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: EÚ - Legislatívny proces v potravinárstve. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2003. 2003. www.domtechniky-ke.sk.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 365