Publication output

Využitie prírodných antioxidantov na stabilitu tukovej zložky tepelne neopracovaných mäsových výrobkov.

About the publication

Record:
MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - POPELKA, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - ĎURČÁK, Peter. Využitie prírodných antioxidantov na stabilitu tukovej zložky tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: EÚ - Legislatívny proces v potravinárstve. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2003. www.domtechniky-ke.sk.
Year:
2003
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
EÚ - Legislatívny proces v potravinárstve
Zborník príspevkov z medzinárodnej konferencie, Košice-Dom techniky 9.-10. decembra 2003
www.domtechniky-ke.sk
Publisher:
Dom techniky ZSVTS
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak