Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2014
BCI
2014
BCI
BARANOVÁ, Mária. Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Katarína Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2014. ISBN 978-80-8077-410-3, 116 s.
2013
AFC
2013
AFC
STRAPÁČ, Imrich - BARANOVÁ, Mária. Drevokazné huby, významný zdroj zdraviu prospešných látok. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 251-254.
2013
AFC
2013
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalitatívne hodnotenie vybraných druhov kávy. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 92-95.
2013
AFD
2013
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich. Bezmäsité mrazené výrobky Goody Foody. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 281-283.
2013
AFD
2013
AFD
STRAPÁČ, Imrich - VARGOVÁ, Lenka - BARANOVÁ, Mária. Hľuzy sladkých zemiakov (Helianthus tuberosus) bohatý zdroj inzulínu - rozpustnej vlákniny vhodnej pre pacientov s diabetes melitus 2. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 260-263.
2013
AFD
2013
AFD
STRAPÁČ, Imrich - VARGOVÁ, Lenka - BARANOVÁ, Mária. Porovnanie obsahu chemických prvkov sladkých zemiakov Helianthus tuberosus s ich obsahom v zemiakoch Solanum tuberosum. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 264-267.
2013
AFD
2013
AFD
STRAPÁČ, Imrich - BARANOVÁ, Mária - SOKOL, Jozef. Porovnanie obsahu esenciálnych chemických prvkov kravského a ovčieho mlieka. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 165-167.
2013
AFD
2013
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorická analýza mrazených zeleninových zmesí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 284-286.
2013
AFD
2013
AFD
STRAPÁČ, Imrich - VARGOVÁ, Lenka - BARANOVÁ, Mária. Stanovenie obsahu metylesterov mastných kyselín v N-hexánovom extrakte zo sladkých zemiakov Helianthus tuberosus. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 268-271.
2013
BCI
2013
BCI
BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia cereálií: Hygiena a technológia mlynských obilných výrobkov : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2013. ISBN 978-80-8077-344-1, 152 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309
Page 7 / 31