Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
1999
AFH
1999
AFH
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe potravín [The chance of Monascus in food industry]. In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 140-141.
1999
AFH
1999
AFH
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úloha a postavenie špecializovaného senzorického laboratória [Rola and position of special sensory laboratory]. In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 142-143.
1999
AFL
1999
AFL
LENHARDT, Ľudovít - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Hygienicko-technologický aspekt pri malabsorpčnom syndróme ošípaných [Hygienic-technologic aspect of malabsorption syndrome in pigs]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 138-139.
1999
AFL
1999
AFL
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Význam hydrokoloidných prísad v potravinárskych výrobkoch [The importantance of the hydrocolloidal substances in food products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 31-33.
1999
BDF
1999
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva - LENHARDT, Ľudovít - MAĽA, Pavel. Málo využívané metódy pri diagnostike zápalov mliečnej žľazy dojníc. In: Mliekarstvo. 1999. ISSN 1210-3144, Roč. 30, č. 3 (1999), s. 41-43.
1999
BDF
1999
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka. Mastitídy I. Aktuálny problém prvovýroby mlieka [Mastitis I. The actual problem of milk production on the farm]. In: Infovet. 1999. Roč. 6, č. 1 (1999), s. 27-28.
1998
AFD
1998
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Netradičné zdroje bielkovín [Nontraditional sources of proteins]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 23-24.
1998
AFD
1998
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie mliekarenských výrobkov [The sensorial evaluation of milk products]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 134-135.
1998
AFD
1998
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Výber a vzdelávanie pre senzorické hodnotenie potravín posudzovateľov [The selection and education of judges who sensorially evaluate food]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 134-135.
1998
BCI
1998
BCI
MAĽA, Pavel. Základy potravinárskej techniky. Rec. Miloslav Ondrašovič, Rudolf Hromada. 1. vyd. Prešov : M&M vydavateľstvo 1998. ISBN 80-88950-01-5, 196 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 272
Page 23 / 28