Year
Cat
Year
Category
Publication
1999
AFH
1999
AFH
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe potravín [The chance of Monascus in food industry]. In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 140-141.
1999
AFH
1999
AFH
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úloha a postavenie špecializovaného senzorického laboratória [Rola and position of special sensory laboratory]. In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 142-143.
1999
AFL
1999
AFL
LENHARDT, Ľudovít - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Hygienicko-technologický aspekt pri malabsorpčnom syndróme ošípaných [Hygienic-technologic aspect of malabsorption syndrome in pigs]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 138-139.
1999
AFL
1999
AFL
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Význam hydrokoloidných prísad v potravinárskych výrobkoch [The importantance of the hydrocolloidal substances in food products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 31-33.
1999
BDF
1999
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva - LENHARDT, Ľudovít - MAĽA, Pavel. Málo využívané metódy pri diagnostike zápalov mliečnej žľazy dojníc. In: Mliekarstvo. 1999. ISSN 1210-3144, Roč. 30, č. 3 (1999), s. 41-43.
1999
BDF
1999
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka. Mastitídy I. Aktuálny problém prvovýroby mlieka [Mastitis I. The actual problem of milk production on the farm]. In: Infovet. 1999. Roč. 6, č. 1 (1999), s. 27-28.
1998
AFD
1998
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Netradičné zdroje bielkovín [Nontraditional sources of proteins]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 23-24.
1998
AFD
1998
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie mliekarenských výrobkov [The sensorial evaluation of milk products]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 134-135.
1998
AFD
1998
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Výber a vzdelávanie pre senzorické hodnotenie potravín posudzovateľov [The selection and education of judges who sensorially evaluate food]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 134-135.
1998
BCI
1998
BCI
MAĽA, Pavel. Základy potravinárskej techniky. Rec. Miloslav Ondrašovič, Rudolf Hromada. 1. vyd. Prešov : M&M vydavateľstvo 1998. ISBN 80-88950-01-5, 196 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 272