Publication output

Význam hydrokoloidných prísad v potravinárskych výrobkoch : [The importantance of the hydrocolloidal substances in food products]

About the publication

Record:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Význam hydrokoloidných prísad v potravinárskych výrobkoch : [The importantance of the hydrocolloidal substances in food products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 31-33.
Year:
1999
Category:
AFL - Posters from domestic conferences
Authors:
BURDOVÁ Oľga
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Edition:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 31-33
Publisher:
UVL
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-036-3
Research area:
neuvedená
Language:
slovak