Year
Cat
Year
Category
Publication
2025
V2
2025
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - ZAHUMENSKÁ, Jana - SMEREKOVÁ, Zuzana. Detekcia antimikrobiálnej rezistencie druhu Burkholderia cepacia izolovanej z mlieka [Detection of antimicrobial resistance of Burkholderia cepacia species isolated from milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 93-97.
2025
V2
2025
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - LOVAYOVÁ, Viera - ZIGO, František - KOVÁČOVÁ, Mariana. Detekcia rezistentných baktérii Hafnia alvei v nepasterizovanom kravskom mlieku [Detection of resistant Hafnia alvei bacteria in unpasteurized cow's milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 74-78.
2025
V2
2025
V2
MARCINČÁK, Slavomír - NOSKOVÁ, Erika - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - SEMJON, Boris. Extrakty rastlín, využívané ako prírodné antioxidanty pri produkcii fermentovaných mäsových výrobkov [Plant extracts as a natural antioxidants used in the production of fermented meat products]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, 276-283.
2025
V2
2025
V2
HREŠKO, Stanislav - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - BUJŇÁK, Lukáš. Hodnotenie niektorých biochemických parametrov u prasiatok po kŕmení diétami s prídavkom humínových látok [Evaluation of some biochemical parameters in piglets after feeding diets with added humic substances]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 262-267.
2025
V2
2025
V2
HARČÁROVÁ, Michaela - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MARCIN, Andrej - HREŠKO, Stanislav - TVRDÁ, Alica. Kvantitatívne stanovenie zearalenónu v kukurici siatej [Quantitative determination of zearalenone in maize]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 371-374.
2025
V2
2025
V2
MARCIN, Andrej - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš. Myopatyie kurčiat Ross 308 stanovené po kŕmnom pokuse [Myopathies in chickens Ross 308 determined after feeding experiment]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 268-275.
2025
V2
2025
V2
LAUKOVÁ, Andrea - TOMÁŠKA, Martin - DRONČOVSKÝ, Maroš - DVOROŽŇÁKOVÁ, Emília - PETROVÁ, Miroslava - ZÁBOLYOVÁ, Natália - BINO, Eva - KOLOŠTA, Miroslav - MAĎAR, Marián - MUCHA, Rastislav - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Prospešnosť kmeňa Lactococcus lactis MK1/3 zo surového kozieho mlieka [Benefits of the strain Lactococcus lactis MK1/3 from raw goat milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 46-49.
2025
V2
2025
V2
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - KIMÁKOVÁ, Tatiana - SEMJON, Boris. Športová preferencia a pohybová aktivita študentov vysokkej školy [Sports preference and physical activity of university students]. In: Vysokoškolská telesná výchova a šport, pohybová aktivita a zdravý životný štýl 2025 : Recenzovaný zborník vedeckých prác. : Technická univerzita v Košiciach, 2025. 2025. ISBN 978-80-553-4839-1, s. 100-106.
2025
V2
2025
V2
TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - MIHOK, Tomáš - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv počtu somatických buniek na produkciu a zloženie mlieka dojníc [Effect of somatic cell count on milk yield and composition in dairy cows]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 224-228.
2025
V2
2025
V2
MASKAĽOVÁ, Iveta - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - VAJDA, Vladimír - FRAŇOVÁ, Beáta. Vplyv výživy na efektívnosť produkcie mlieka a ekologickú záťaž [The effect of nutrition on efficiency of milk production and ecological load]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2025. 2025. ISBN 978-80-8266-081-7, online, s. 211-218.
Last database update: 15. 12. 2025 11:02
Number of records in database: 848