Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2019
AED
ŠEVČÍK, Karol - HLUCHÝ, Marián - HUŇÁKOVÁ, Kristína - KURILLOVÁ, Marieta - LEDECKÝ, Valent. Insall-salvati index vs. Modifikovaný insall-salvati index u plemena Yorkšírsky teriér : [Insall-salvati index vs. Modified insall-salvati index in Yorkshire terrier] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2019 : zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-654-1, CD-ROM, s. 75-78.
2019
AED
KOŽÁR, Martin - TITKOVÁ, Radka. Kolaps trachey u psov – konzervatívny a chirurgický manažment : [Collapse of trachea in dogs – conservative and surgical management] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2019 : zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-654-1, CD-ROM, s. 19-21.
2019
AED
KURILLOVÁ, Marieta - ŠEVČÍK, Karol - ŽERT, Zdeněk - FIGUROVÁ, Mária. Magnetická rezonancia a ultrasonografia pri diagnostike hyperadrenokorticizmu závislého od hypofýzy (PDH) u francúzskeho buldočka : klinický prípad : [Magnetic resonance imaging and ultrasonography in the diagnosis of hyperadrenocorticism pituitary-dependent (PDH) in a french bulldog: clinical case] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2019 : zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-654-1, CD-ROM, s. 22-25.
2019
AED
ŠVAJLENKA POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - ŠVAJLENKA, Jozef - CHVOJKA, Dušan - KOŠČO, Ján - KORIM, Peter. Mikroklíma a mikroklimatické podmienky a ich vplyv na zdravotný status v chove zvierat : [Microclimate and microclimatic conditions and their impact on animal’s health status] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2019 : zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-654-1, CD-ROM, s. 59-63.
2019
AED
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. Minerálne zloženie svaloviny brojlerov po aplikácií humínových látok : [Mineral composition of broiler muscle after application of humin substances] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2019 : zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-654-1, CD-ROM, s. 38-40.
2019
AED
KORIM, Filip - KURICOVÁ, Mária - LIPTÁK, Tomáš. Možnosti eliminácie tuku z osteologického materiálu : [Possibilities of fat elimination from osteological material] In: Anatómia : 100 rokov LF UK. 1. vyd. Trebišov : PRINT, 2019. ISBN 978-80-973545-0-3, s. 144-147.
2019
AED
HORŇÁKOVÁ, Ľubica - TITKOVÁ, Radka - FIGUROVÁ, Mária - VALENČÁKOVÁ, Alexandra. Netradičný obsah v ingvinálnej hernii - klinický prípad : [Unusual contents in inguinal hernia - clinical case] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2019 : zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-654-1, CD-ROM, s. 90-93.
2019
AED
SZABÓOVÁ, Renáta - LAUKOVÁ, Andrea - CHRASTINOVÁ, Ľubica - VASILKOVÁ, Zuzana - HERICH, Róbert - STROMPFOVÁ, Viola - FAIXOVÁ, Zita - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Porovnanie účinku podávania naturálnych substancií s komerčným prípravkom Xtrakt na redukciu oocýst Eimeria sp. u králikov : [The comparison of administration effect of natural substances with commercial product Xtract on reduction of Eimeria sp. in rabbits] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2019 : zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-654-1, CD-ROM, s. 69-74.
2019
AED
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) : [Potencial risk of raw foodism] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
2019
AED
HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - MARCINČÁKOVÁ, Dana - PROŠKOVCOVÁ, Martina - SIHELSKÁ, Zuzana. Prítomnosť deoxynivalenolu v obilninách ako riziko vzniku mykotoxikózy : [The presence of deoxynivalenol in cereals as the risk of mycotoxicosis] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 54-59.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 1258
Page 28 / 126