Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
ADE
2011
ADE
BODNÁR, Martin - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGYOVÁ, Alena. Effect of quantum therapy on pork quality. In: Journal of Zhejiang University- Science B. 2011. ISSN 1673-1581, Vol. 12, no. 11 (2011), p. 892-899.
2011
ADE
2011
ADE
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Nisin Use to Control L. innocua in Experimentally Contaminated Gombasek Sausage [Použitie nisinu na kontrolu L.innocua v experimentálne kontaminovanej gombaseckej klobáse]. In: Journal of Agricultural Science and Technology A. 2011. ISSN 2161-6256, Vol. 1, č. 5A (2011), s. 746-750.
2011
ADF
2011
ADF
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. COMPARISON OF CHILLING OPERATIONS OF SLAUGHTERED ANIMALS. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, suppl. 2 (2011), s. 32-34.
2011
AEE
2011
AEE
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - POPELKA, Peter - LAZÁR, Peter - SOROKA, Jaroslav - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BYSTRICKÝ, Pavel. Evaluation of some parameters of post mortem changes of pheasant (Phasianus colchicus). In: Game Meat Hygienein Focus : Microbiology, epidemiology, risk analysis and quality assurance. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2011. 2011. ISBN 978-90-8686-165-1, s. 325-331.
2011
AFC
2011
AFC
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Chemické zloženie mäsa vybraných druhov zveri. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 122-125.
2011
AFC
2011
AFC
NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - NAGYOVÁ, Alena - LUPTÁKOVÁ, Oľga. Monitoring obchodnej siete so zameraním na predaj glazúrovaných produktov morského rybolovu. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 145-148.
2011
AFD
2011
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Faktory vplývajúce na hodnoty koncentrácie kyseliny mliečnej, fosfátov a hodnotu pH mäsa u vybraných druhov zveri. In: Vedecké práce doktorandov 2011. VI. ročník, Košice, 13.-14. september 2011. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-248-2, s. 101-104.
2011
AFD
2011
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián - PAULSEN, Peter. Fyzikálne a biochemické zmeny v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 34-37.
2011
AFD
2011
AFD
NAGY, Jozef - ŠMÝKAL, Marek - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie priebehu vychladzovania mäsa jatočných zvierat. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 147-150.
2011
AFD
2011
AFD
NAGY, Jozef - PEKÁR, Ivo - POPELKA, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGYOVÁ, Alena - GULOVIČ, Juraj. Systém kontroly hydinového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011. : Zborník prác z VIII. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 30-33.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 584
Page 19 / 59