Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín.
About the publication
Record:
NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Oľga Luptáková, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-258-1, 376 s.
Year:
2011
Category:
ACB - University textbooks published by domestic publishers
Authors:
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Reviewers:
Oľga Luptáková, Pavel Maľa
UVMP share:
0 %
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-258-1
Range:
376 s.
Research area:
neuvedená
Language:
slovak