Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
V2
2022
V2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu prípravy kávy na antioxidačnú aktivitu vo filtrovaných výberových kávach [Impact of preparation method on antioxidant activity in filtered specialty coffee beverages]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 78.
2022
O2
2022
O2
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - POPELKA, Peter - FEČKANINOVÁ, Adriána - MAREŠ, Jan - ŽITŇAN, Rudolf - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Development of probiotic feed based on autochthonous lactobacilli and its immunomodulatory effect on rainbow trout. In: Eleventh International Conference on Antimicrobial Agents in Veterinary Medicine (AAVM) : 1. vyd. Tel Aviv-Yato : Target Conferences Ltd., 2022. 2022. online, s. A4006.
2022
V1
2022
V1
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends]. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, 481 s.
2022
V1
2022
V1
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends]. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, 111 s.
2021
ABC
2021
ABC
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Traditional milk and meat products as cultural heritage of the Małopolska region in relation to the neighbouring region of East Slovakia. In: HERNIK, Józef et al. Catalogue of the cultural heritage of Małopolska : From past to modern regional development in an international context. 1. vyd. Krakow : Publishing House of the University of Agriculture in Krakow, 2021. 2021. ISBN 978-83-66602-24-3, online, s. 47-62 [1,65AH]
2021
AEC
2021
AEC
TUREK, Peter - POPELKA, Peter. Butcher’s legacy of Spiš region. In: Indicators of change in cultural heritage. ISBN 978-83-66602-15-1, s. 77-87.
2021
AFD
2021
AFD
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Immune response of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed with feed enriched by autochtonous probiotic Lactobacilli. In: NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, s. 96-105.
2021
AFD
2021
AFD
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita mäsa po pridávaní humínových látok a fermentovaného produktu do krmiva brojlerových kurčiat [Sensory quality of meat after supplementation of broiler chicken feed with humic substances and fermented product]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 111-114.
2021
AFD
2021
AFD
VÁRADY, Matúš - POPELKA, Peter. Vplyv praženia na obsah polyfenolov, kofeínu a akrylamidu. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 107-109.
2021
AFD
2021
AFD
POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - FEČKANINOVÁ, Adriána - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - FRANC, Aleš - KOŠČOVÁ, Jana - NAĎ, Pavel - ŽITŇAN, Rudolf. Zloženie krmiva s obsahom probiotík pre použitie v akvakultúre lososovitých rýb [Composition of feed with probiotic content for application in aquaculture of salmonids]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 145-148.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 459
Page 8 / 46