After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2025
V3
2025
V3
CHOMOVÁ, Natália - RATVAJ, Marek - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - MAREŠ, Jan - PALÍKOVÁ, Miroslava - FALDYNA, Martin. Feed enriched by autochthonous probiotic bacteria and its effect on growth and immune response under different feeding regimes and immune response after Aeromonas salmonicida infection in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). In: Aquaculture international. 2025. ISSN 0967-6120, Vol. 33, no. 4 (2025), art. no. 267, p. [1-23]
(2024: 2.400 - IF, 2.700 - IF 5y, 0.601 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
CHOMOVÁ, Natália - RATVAJ, Marek - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - MAREŠ, Jan - PALÍKOVÁ, Miroslava - FALDYNA, Martin. Protilátková imunitná odpoveď u Pstruha dúhového po suplementácii probiotikami a následnej infekcii Aeromonas salmonicida [Antibody immune response in Rainbow trout after probiotic supplementation and subsequent infection with Aeromonas salmonicida]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 143-149.
2025
V2
2025
V2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Vplyv fermentácie kávy z pohľadu jej kvality a bezpečnosti [The effect of coffee fermentation in terms of quality and safety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 555-560.
2025
V2
2025
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - RATVAJ, Marek - CHOMOVÁ, Natália - KOLLÁR MOSKÁĽOVÁ, Lenka - ŽITŇAN, Rudolf - SASÁKOVÁ, Naďa. Vplyv probiotického krmiva na produkčné parametre pstruhov dúhových a kvalitu vodného prostredia v akvakultúre [The effect of probiotic feed on rainbow trout production parameters and aquatic environment quality in aquaculture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 358-365.
2025
V2
2025
V2
REITZNEROVÁ, Anna - VÁRADY, Matúš - MESARČOVÁ, Lýdia - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu lovu na fyzikálno-chemické vlastnosti danielieho mäsa z farmového chovu [Effect of hunting method on physicochemical properties of farmed fallow deer meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 438-445.
2025
V2
2025
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - POPELKA, Peter - ŠTRKOLCOVÁ, Gabriela - TAKÁČOVÁ, Daniela - KACHNIČ, Ján - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - HROMADA, Rudolf. Zmeny kvality vody v rybochovnom zariadení [Changes of water quality in rainbow trout farming]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 460-464.
2025
O3
2025
O3
ŠEMELÁKOVÁ, Martina - BOBER, Peter - VÁRADY, Matúš - HUDÁKOVÁ, Terézia - HARVANIK, Pavol - POPELKA, Peter - SOLÁR, Peter. New insights into the effects of coffee extracts on colon cancer and healthy human cells. In: Molecular oncology : 2025. ISSN 1574-7891, Vol. 19, suppl. 1 (2025), p. 620-621.
2024
V3
2024
V3
HUDÁKOVÁ, Terézia - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - OČENÁŠ, Peter - KOŽURKOVÁ, Mária - KROCHTOVÁ, Kristína - SOVOVÁ, Simona - TÓTHOVÁ, Zuzana - GUĽÁŠOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - SOLÁR, Peter. Chili pepper extracts, capsaicin, and dihydrocapsaicin as potential anticancer agents targeting topoisomerases. In: BMC Complementary Medicine and Therapies. 2024. ISSN 2662-7671, Vol. 24, no. 1 (2024), art. no. 96, p. [1-11]
(2024: 3.400 - IF, 3.800 - IF 5y, 0.741 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
VÁRADY, Matúš - BORŽÍKOVÁ, Jana - POPELKA, Peter. Effect of processing method (natural, washed, honey, fermentation, maceration) on the availability of heavy metals in specialty coffee. In: Heliyon. 2024. ISSN 2405-8440, Vol. 10, no. 3 (2024), art. no. e25563, p. [1-8]
(2024: 3.400 - IF, 3.900 - IF 5y, 0.627 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
VÁRADY, Matúš - GRAJZER, Magdalena - ZALEWSKI, Iwan - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Fatty acid composition and sensory properties as descriptors of differentiation of specialty coffees based on spontaneous and induced processing methods. In: Applied food research. 2024. ISSN 2772-5022, Vol. 4, no. 2 (2024), art. no. 100512, p. [1-8]
(2024: 6.200 - IF, 6.000 - IF 5y, 1.073 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Last database update: 29. 10. 2025 16:09
Number of records in database: 468
Page 1 / 47