Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
AFC
2011
AFC
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - SUPUKA, Peter. Influence of nitrogen factor on calculation of meat content in meat product. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 12.
2011
AFC
2011
AFC
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter - SUPUKOVÁ, Anna. Vplyv genotypov NN, Nn a nn na kvalitu bravčového mäsa. In: XIII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí. VFU Brno, 1.6.2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-010-8, s. 27-29.
2011
AFD
2011
AFD
FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. MSM ako ukazovateľ relatívnej kvality mäsového výrobku. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 113-116.
2011
AFD
2011
AFD
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína. MSM ako ukazovateľ relatívnej kvality mäsového výrobku pre spotrebiteľa. In: Kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2011. 18.08. - 21.08.2011, Nitra. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-250-5, s. 62-65.
2011
AFD
2011
AFD
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter - SUPUKOVÁ, Anna. Úloha plemien pietrain a yorkshire "c" v slovenskom hybridizačnom programe. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 221-224.
2011
AFD
2011
AFD
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter - SUPUKOVÁ, Anna. Vplyv genotypov NN, Nn a nn na kvalitu bravčového mäsa. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 217-220.
2011
AFD
2011
AFD
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - POPELKA, Peter. Vplyv prísad a niektorých náhrad na mäsovú bielkovinu a obsah mäsa v mäsovom výrobku. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 65-68.
2011
AFD
2011
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - CEHLÁR, Ján - TUREK, Peter - BAČA, Martin. Vplyv vstupnej suroviny a obalov na celkovú kvalitu mäsových výrobkov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 69-73.
2011
BAB
2011
BAB
NAGY, Jozef - BARANOVÁ, Mária - BARTÁKOVÁ, Klára - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - DANKO, Ján - DOUSEK, Jiři - DRAČKOVÁ, Michaela - GOLIAN, Jozef - JANTO, Rudolf - JEVINOVÁ, Pavlína - KOŽÁROVÁ, Ivona - LAZÁR, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - PŘIDAL, Antonín - PURKARTOVÁ, Zuzana - SOJÁKOVÁ, Dagmar - STEINHAUSER, Ladislav - STEINHAUSEROVÁ, Iva - SUCHÝ, Pavel - TUREK, Peter - VORLOVÁ, Lenka - VOSLÁŘOVÁ, Eva. Hygiena mäsa hydiny, vajec a zveriny : II.diel. Rec. Ján Pleva, Juraj Gulovič. 2. dopl. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-232-1, 252 s.
2011
BAB
2011
BAB
NAGY, Jozef - BARANOVÁ, Mária - BARTÁKOVÁ, Klára - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - DANKO, Ján - DOUSEK, Jiři - DRAČKOVÁ, Michaela - GOLIAN, Jozef - JANTO, Rudolf - JEVINOVÁ, Pavlína - KOŽÁROVÁ, Ivona - LAZÁR, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - PŘIDAL, Antonín - PURKARTOVÁ, Zuzana - SOJÁKOVÁ, Dagmar - STEINHAUSER, Ladislav - STEINHAUSEROVÁ, Iva - SUCHÝ, Pavel - TUREK, Peter - VORLOVÁ, Lenka - VOSLÁŘOVÁ, Eva. Hygiena mäsa hydiny, vajec a zveriny. I. diel. Rec. Ján Pleva, Juraj Gulovič. 2. dopl. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-232-1, 383 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 15 / 38