Year
Cat
Year
Category
Publication
2005
AEG
2005
AEG
STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich - PÁSTOROVÁ, Bernardína - HALAGAN, Juraj - SOPKOVÁ, Drahomíra. QUALITATIVE AND QUANTITATIVE CHANGES IN THE OVIDUCTS OF EWES AFTER HORMONAL STIMULATION. In: Physiological Research. 2005. ISSN 0862-8408, Roč. 54, č. 3(2005), s. 43P.
(2005: 1.806 - IF, 67 - H-index, 0.863 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2005: 1.806 - IF, 67 - H-index, 0.863 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2005
AEG
2005
AEG
SOPKOVÁ, Drahomíra - DIČÁKOVÁ, Zuzana - STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich. Stress and nutritive value of poultry meat. In: Physiological Research. 2005. ISSN 0862-8408, Roč. 54, č. 3 (2005), s. 43.
(2005: 1.806 - IF, 67 - H-index, 0.863 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2005: 1.806 - IF, 67 - H-index, 0.863 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra. Analýza produktov degradácie lipidov v tukovom tkanive ošípaných počas mraziarenského uskladnenia [The analysis of products of lipid degradation in frozen pork adipose tissue during freezing storage]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 277-280.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Hodnoty aminokyselín v bravčovom normálnom a kvalitatívne zmenenom - PSE mäse [The levels of amino-acids of pork meat of normal quality and of altered quality - PSE]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 269-272.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra. Nutričné parametre bravčového kvalitatívne zmeneného mäsa [The nutritional parameters of pork meat of altered quality]. In: Risk Factors of Food Chain, October 6th, 2005, Nitra : Proceeding Book of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 286-288.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - CABADAJ, Rudolf - MARAČEK, Imrich. Senzorické posúdenie výrobku "Šunka v plechu" z bravčového mrazeného mäsa" [The sensory characteristics of the product "Canned ham" from frozen pork meat]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 273-276.
2005
AFD
2005
AFD
STANÍKOVÁ, Angela - PÁSTOROVÁ, Bernardína - MARAČEK, Imrich - SOPKOVÁ, Drahomíra - HALAGAN, Juraj. Vplyv ionizujúceho žiarenia na reprodukciu oviec. In: Reprodukčná medicína, Košice 25. február 2005 : Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou organizovaná pri príležitosti 10. výročia založenia Centra asistovanej reprodukcie pri II. Gynekologicko-pôrodnej klinike LF UPJŠ a FN L. Pasteura. 1. vyd. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2005. 2005. ISBN 80-232-0238-3, s. 113-114.
2005
AFD
2005
AFD
STANÍKOVÁ, Angela - PÁSTOROVÁ, Bernardína - MARAČEK, Imrich - SOPKOVÁ, Drahomíra - HALAGAN, Juraj. Vplyv ionizujúceho ziarenia na reprodukciu oviec. In: VIII. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác, Košice, 26. mája 2005. Košice : LF UPJŠ, 2005. 2005. ISBN 80-89138-26-8, s. 80-81.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - DIČÁKOVÁ, Zuzana - STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich. Vplyv stresu na nutričnú hodnotu hydinového mäsa. In: Zborník prác a abstraktov prezentovaných na 81. Fyziologických dňoch konaných 2.-4. februára 2005 v Košiciach. Košice : ZZ design studio, 2005. 2005. ISBN 80-969280-0-7, s. 181-182.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra. Zmeny kvalitatívnych ukazovateľov bravčového mäsa počas dlhodobého mraziarenského uskladnenia. In: VI. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, Nitra, 8.-9. júna 2005 : Zborník z vedeckého seminára Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-526-1, s. 258-262.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 385