Publication output

Nutričná hodnota hydinového mäsa po pôsobení stresových faktorov [Nutritive value of poultry meat exposed to experimenally simulated stress].

About the publication

Record:
SOPKOVÁ, Drahomíra - STANÍKOVÁ, Angela. Nutričná hodnota hydinového mäsa po pôsobení stresových faktorov [Nutritive value of poultry meat exposed to experimenally simulated stress]. In: Rizikové faktory potravového reťazca, Nitra 12.10.2006 : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2006. 2006. ISBN 80-8069-760-4, s. 262-265.
Year:
2006
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
MASSANYI Peter, TOMAN Róbert, LUKÁČ Norbert
Edition:
Rizikové faktory potravového reťazca, Nitra 12.10.2006
elektronický dokument
Zborník z medzinárodnej konferencie
S. 262-265
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8069-760-4
Research area:
neuvedená
Language:
english