Year
Cat
Year
Category
Publication
2006
AFD
2006
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - BENGIN - BÉREŠOVÁ, Viera. Vplyv sanitačného režimu v poľnohospodárskej prvovýrobe na asociáciu mikroorganizmov mlieka [Effect of sanatation regime in agricultural production on the microorganisms association in milk]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - II. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-682-9, s. 243-247.
2006
AFD
2006
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - BURDOVÁ, Oľga. Využitie seitanu a červenej fermentovanej ryže pri inovácii hydinových výrobkov [Use of seitan and red yeast rice for inovation of poultry meat products]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 189-192.
2006
AFD
2006
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Význam mlieka vo výžive [Milk-an important part of the nutrition]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - II. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-682-9, s. 190-194.
2006
BDF
2006
BDF
BARANOVÁ, Mária. Čaj - osviežujúci a povzbudzujúci nápoj. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 1 (2006), s. 21-23.
2005
AFC
2005
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Aplikácia prírodného farbiva Monascus do tavených syrov [Application of Monascus purpureus in manufacture of processed cheeses]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 63-67.
2005
AFC
2005
AFC
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Bielkovinové spektrum mliečneho séra vo vzťahu k zdravotnému stavu mliečnej žľazy a technológii spracovnaie mlieka [Protein spectrum of milk serum in relation to state of health of mammary gland and technology of milk processing]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 76-79.
2005
AFC
2005
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti aplikácie prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Alternative application natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermanted milk products]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 68-70.
2005
AFC
2005
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Stupeň poznania a úroveň konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov u vysokoškolskej mládeže [Knowledge and consumption of milk and milk products by university students]. In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. 2005. s. 104-108.
2005
AFD
2005
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Monascus purpureus ako alternatívna prídavná látka z pohľadu bezpečnosti potravín [Monascus purpureus an alternative additives from food safety point of view]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 3-4.
2005
AFD
2005
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MÁTÉ, Dionýz. Nežiadúce účinky psychrotrofnej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov [Undesirable effects of psychrotrophic microorganisms on the quality of milk and milk products]. In: Bezpečnost a kontrola potravín, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309