Publication output

Využitie seitanu a červenej fermentovanej ryže pri inovácii hydinových výrobkov : [Use of seitan and red yeast rice for inovation of poultry meat products]

About the publication

Record:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - BURDOVÁ, Oľga. Využitie seitanu a červenej fermentovanej ryže pri inovácii hydinových výrobkov : [Use of seitan and red yeast rice for inovation of poultry meat products] In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 189-192.
Year:
2006
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
BURDOVÁ Oľga
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta
Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 189-192
Publisher:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-055-X
Research area:
neuvedená
Language:
english