Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
AFD
2019
AFD
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Štúdium vybraných vlastností kmeňov laktobacilov zo surového ovčieho mlieka [Study of selected properties of lactobacilli strains from raw ewe´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 619-623.
2019
AFG
2019
AFG
BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - KALINIČOVÁ, Karina. Kvalita jahodových džemov priemyselnej a domácej výroby [The quality of strawbery jams of industrial and domestic production]. In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. 2019. ISBN 978-80-7305-829-6, s. 32.
2019
AFH
2019
AFH
BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - ŠUFLITOVÁ, Eva. Kvalita rajčiakových kečupov priemyselnej a domácej výroby [The quality of market types tomato ketchups and homemade ketchup]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 281.
2019
AFH
2019
AFH
BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - SABOLOVÁ, Martina. Kvalitatívne hodnotenie pomarančových sirupov [Qualitative evaluation of orange syrups]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 44.
2019
AFH
2019
AFH
BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - ŠUFLITOVÁ, Eva. Kvalitatívne hodnotenie rajčiakových pretlakov priemyselnej a domácej výroby [Qualitative evaluation of commercial tomato pastes and tomato paste made in domestic conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 45.
2019
AFH
2019
AFH
STRAPÁČ, Imrich - BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - BARANOVÁ, Mária. Proteolytická aktivita smrčka jedlého (Morchella esculenta) [Proteolytic activity of Morchella esculenta]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 103.
2019
AFH
2019
AFH
STRAPÁČ, Imrich - BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - BARANOVÁ, Mária. Smrčok jedlý (Morchella esculenta), akumulátor toxických prvkov v životnom prostredí [Smrčok jedlý (Morchella esculenta), akumulátor toxických prvkov v životnom prostredí]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 104.
2019
AFH
2019
AFH
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Štúdium vybraných vlastností kmeňov laktobacilov zo surového ovčieho mlieka [Study of selected properties of lactobacilli strains from raw ewe´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 111.
2019
FAI
2019
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities]. 1. vyd. Košice : UVLF 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, 151 s.
2019
FAI
2019
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lectures and abstracts: safety and quality of milk and plant commodities]. 1. vyd. Košice : UVLF 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, 710 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309
Page 2 / 31