Publication output

Kvalita rajčiakových kečupov priemyselnej a domácej výroby : [The quality of market types tomato ketchups and homemade ketchup]

About the publication

Record:
BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - ŠUFLITOVÁ, Eva. Kvalita rajčiakových kečupov priemyselnej a domácej výroby : [The quality of market types tomato ketchups and homemade ketchup] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 281.
Year:
2019
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
ŠUFLITOVÁ Eva
10 %
UVMP share:
90 %
Autori vydania:
KORYTÁR Ľuboš, PEŤKO Branislav, MIHÁLY Martin, STODOLA Ladislav, PIEŠOVÁ Elena
Edition:
Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice
School -Science - Practice: Scientific Conference on the Occasion of the Celebration of the 70th Anniversary of the Foundation of UVMP in Košice
Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach
CD-ROM, S. 281
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-628-2
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak