Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
BED
2012
BED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah soli v deťmi obľúbených syroch. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 63-68.
2011
AAB
2011
AAB
DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienické a technologické aspekty získavania a spracovania ovčieho mlieka v salašníckych podmienkach na Slovensku. Rec. Lenka Vorlová, Eva Michaeli, Karol Herian. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-269-7, 121 s.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva. Bezpečnostné systémy potravín rastlinného pôvodu. Rec. Jozef Nagy, Mária Baranová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-266-6, 159 s.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva - BARANOVÁ, Mária - BOLTIŽIAR, Martin - HOFIERKA, Jaroslav - MAĽOVÁ, Jana - MATLOVIČ, René - SASÁKOVÁ, Naďa - TAKÁČOVÁ, Daniela. Potraviny špecifického charakteru. Rec. Jozef Vilček, Jozef Sokol, Jaroslava Horváthová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-267-3, 176 s.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva. Výživové hodnotenie potravín. Rec. Mária Demeterová, Katarína Fatrcová-Šrámková. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-268-0, 133 s.
2011
ADF
2011
ADF
PUKÁČOVÁ, Jana - MICHAELI, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia - LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienic aspects and geographic conditions for production of milk farm products as traditional speciality guaranteed. In: Folia geographica 17. 2011. ISSN 1336-6149, Roč. LII, č. 17(2011), s. 307-311.
2011
AED
2011
AED
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Zhodnotenie spotreby mlieka, tukov a cukru v SR v porovnaní s odporúčanými dávkami potravín. In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. 2011. s. 50-59.
2011
AFC
2011
AFC
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - GALLO, Juraj. Antibiotická rezistencia enterokokov na vankomycín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 102-105.
2011
AFC
2011
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva. Bezpečnostné systémy pri výrobe rastlinných potravín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 90-93.
2011
AFC
2011
AFC
GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia. Ochorenie kôz vo vzťahu ku kvalite mlieka. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 98-101.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 503
Page 21 / 51