Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
AFC
2011
AFC
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Chemické zloženie mäsa vybraných druhov zveri. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 122-125.
2011
AFD
2011
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Faktory vplývajúce na hodnoty koncentrácie kyseliny mliečnej, fosfátov a hodnotu pH mäsa u vybraných druhov zveri. In: Vedecké práce doktorandov 2011. VI. ročník, Košice, 13.-14. september 2011. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-248-2, s. 101-104.
2011
AFD
2011
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián - PAULSEN, Peter. Fyzikálne a biochemické zmeny v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 34-37.
2011
AFD
2011
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - FEJERČÁKOVÁ, Andrea - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAĎ, Pavel - ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Pôsobenie Rumančeka pravého (Matricaria chamonilla) na zmeny hladín zinku v tkanivách hydiny. In: Animal physiology 2011 : 9th international scientific conference, june, 1st-2nd 2011, Castle Mojmirovce, Slovak Republic. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0582-3, s. 325-331.
2011
AFD
2011
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NEMCOVÁ, Radomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Prídavok ľanového semena do kŕmnej zmesi prasiatok a jeho vplyv na priebeh zrecieho procesu. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 136-138.
2011
AFD
2011
AFD
FEJERČÁKOVÁ, Andrea - SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - VAŠKO, Ladislav. PROTEKTÍVNY ÚČINOK RUMANČEKA PRAVÉHO (MATRICARIA CHAMOMILLA) VOČI PÔSOBENIU KADMIA V TKANIVÁCH HYDINY. In: Animal physiology 2011 : 9th international scientific conference, june, 1st-2nd 2011, Castle Mojmirovce, Slovak Republic. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0582-3, s. 35-39.
2011
AFD
2011
AFD
KORÉNEK, Marián - JALČ, Patrik - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - HÚSKA, Miroslav. Vplyv kadmia na aktivitu pankreatických proteáz v čreve prepelíc. In: Seminár pri príležitosti nedožitých 90. narodenín prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. Košice, 9. december 2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-257-4, s. 45-48.
2011
AFD
2011
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NEMCOVÁ, Radomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Vplyv prídavku probiotík na priebeh zrecieho procesu mäsa prasiatok. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 128-131.
2011
AFH
2011
AFH
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Porovnanie počiatočných hodnôt kyseliny mliečnej, fosfátov a hodnoty pH v mäse vybraných druhov voľne žijúcej a farmovej zveri. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011 : IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-970552-2-6, CD-ROM, s. 84.
2011
AFH
2011
AFH
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Využitie kapilárnej izotachoforézy ako kvantitatívnej separačnej metódy pri analýze mäsa a mäsových výrobkov. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011 : IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-970552-2-6, CD-ROM, s. 82.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 697
Page 19 / 70