Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Porovnanie množstva kyseliny mliečnej v prsnej a stehennej svalovine bažantov [Comparison of contant of lactic acid in breast and thigh muscles of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 336-338.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - SOROKA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - LAZÁR, Peter. Porovnanie vybraných parametrov kvality mäsa bažantov skladovaných pri rôznych teplotných podmienkach [Comparison of selected parameters of pheasants meat quality stored at different temperature conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 361-363.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Post-mortálne zmeny vybraných fyzikálno-chemických vlastností svaloviny bažantov poľovných (Phasianus colchicus). In: II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0317-1, s. 196-201.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. PRIEBEH ZRECIEHO PROCESU ZASTRELENÝCH VYHÁČKOVANÝCH BAŽANTOV POĽNÝCH (PHASIANUS COLCHICUS) [DEVELOPMENT OF RIPENING PROCESS OF HUNTED EVISCERATED PHEASANTS (PHASIANUS COLCHICUS)]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 161-165.
2009
AFD
2009
AFD
CICOŇOVÁ, Patrícia - LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Prítomnosť aflatoxínov a ochratoxínu u zajacov a bažantov [Occurence of aflatoxins and ochratoxins in brown hares and pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 309-310.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján. Rozkladné zmeny tukov počas skladovania bažantov [Deterioration changes of lipids during storage of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 339-340.
2009
AFD
2009
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Sledovanie hladín medi a zinku v orgánoch a tkanivách bažantov [Observation of copper and zinc levels in organs and tissues of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 302-304.
2009
AFD
2009
AFD
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu pomocou agarovej dilučnej metódy [Detection of susceptibility of staphylococci isolated from food of animal origin by agar dilution method]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 182-186.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KOŽÁROVÁ, Ivona - GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Štatistické vyhodnotenie prítomnosti rezíduí antikokcidík v tkanivách kurčiat a bažantov [Statistical evaluation of anticoccidical residues in tissues of chickens and pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 290-292.
2009
AFD
2009
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAĎ, Pavel. Stopové prvky v pečeni a svalovine hydiny [TRACE ELEMENTS IN LIVER AND MUSCLE TISSUE OF POULTRY]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 215-220.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 697
Page 23 / 70