Year
Cat
Year
Category
Publication
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Porovnanie množstva kyseliny mliečnej v prsnej a stehennej svalovine bažantov [Comparison of contant of lactic acid in breast and thigh muscles of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 336-338.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - SOROKA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - LAZÁR, Peter. Porovnanie vybraných parametrov kvality mäsa bažantov skladovaných pri rôznych teplotných podmienkach [Comparison of selected parameters of pheasants meat quality stored at different temperature conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 361-363.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Post-mortálne zmeny vybraných fyzikálno-chemických vlastností svaloviny bažantov poľovných (Phasianus colchicus). In: II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0317-1, s. 196-201.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. PRIEBEH ZRECIEHO PROCESU ZASTRELENÝCH VYHÁČKOVANÝCH BAŽANTOV POĽNÝCH (PHASIANUS COLCHICUS) [DEVELOPMENT OF RIPENING PROCESS OF HUNTED EVISCERATED PHEASANTS (PHASIANUS COLCHICUS)]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 161-165.
2009
AFD
2009
AFD
CICOŇOVÁ, Patrícia - LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Prítomnosť aflatoxínov a ochratoxínu u zajacov a bažantov [Occurence of aflatoxins and ochratoxins in brown hares and pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 309-310.
2009
AFD
2009
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján. Rozkladné zmeny tukov počas skladovania bažantov [Deterioration changes of lipids during storage of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 339-340.
2009
AFD
2009
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Sledovanie hladín medi a zinku v orgánoch a tkanivách bažantov [Observation of copper and zinc levels in organs and tissues of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 302-304.
2009
AFD
2009
AFD
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu pomocou agarovej dilučnej metódy [Detection of susceptibility of staphylococci isolated from food of animal origin by agar dilution method]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 182-186.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KOŽÁROVÁ, Ivona - GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Štatistické vyhodnotenie prítomnosti rezíduí antikokcidík v tkanivách kurčiat a bažantov [Statistical evaluation of anticoccidical residues in tissues of chickens and pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 290-292.
2009
AFD
2009
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAĎ, Pavel. Stopové prvky v pečeni a svalovine hydiny [TRACE ELEMENTS IN LIVER AND MUSCLE TISSUE OF POULTRY]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 215-220.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 697