Year
Cat
Year
Category
Publication
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Vylučovanie oxytetracyklínu mliekom oviec po podávaní v rôznych prípravkoch [The excretion of oxytetracycline residues in the milk of ewes after administration of various preparations]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 173-175.
1999
AFD
1999
AFD
MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Využitie prírodných antioxidantov v mäsovej výrobe [Use of natural antioxidants in meat products manufacturing]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 148-150.
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Zmeny niektorých chemických a mikrobiologických ukazovateľov v priebehu zrenia ovčieho hrudkového syra v laboratórnych podmienkach [The changes of some chemical and microbiological index during the ripening of ewes cheese at the laboroatory conditions]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 194-195.
1999
AFL
1999
AFL
MIŽÁKOVÁ, Adriana - CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Aflatoxíny a ochratoxín A všeobecne a ich výskyt v potravinách živočíšneho pôvodu [Aflatoxins and ochratoxin A in general and theirs occurence in foods of animal origin]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 157-158.
1999
AFL
1999
AFL
LACIAKOVÁ, Anna - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana - PÁSTOROVÁ, Bernardína - ČONKOVÁ, Eva. Mykológia potravín [Food mycology]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 132-133.
1999
AFL
1999
AFL
KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KORIM, Peter. Senzorické hodnotenie mäsových výrobkov vo vzťahu k degradačným produktom tukov [The organoleptical evaluation of meat products on the relationship to the fat degradation products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 118-120.
1999
AFL
1999
AFL
MIŽÁKOVÁ, Adriana - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - KORIMOVÁ, Ľudmila. Výskyt mikroskopických vláknitých húb v koreninách dostupných v maloobchodnej sieti [The occurence of microscopic filamentous fungi in different spices collected from markets in Slovak republic]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 159-161.
1999
AFL
1999
AFL
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 116-117.
1999
BDE
1999
BDE
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - KORIMOVÁ, Ľudmila. Dôkaz reziduí oxytetracyklínu v potravinách živočíšneho pôvodu po jeho experimentálnom podávaní. In: Veterinářství. 1999. ISSN 0506-8231, Roč. 49, č. 8 (1999), s. 345-347.
1999
BFA
1999
BFA
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter. Vylučovanie oxytetracyklínu mliekom oviec po jeho experimentálnom podávaní. In: Sborník souhrnů sdělení XXVI. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin, Brno, 3 března 1999 : Brno : MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA, 1999. 1999. s. 12.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375