Year
Cat
Year
Category
Publication
1998
ADE
1998
ADE
BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - ŽEŽULA, Ivan. Levels of residual nitrates and nitrites in milk in 1996. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 1998. ISSN 0042-4870, Roč. 42, č. 2 (1998), s. 177-180.
1998
AFD
1998
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Netradičné zdroje bielkovín [Nontraditional sources of proteins]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 23-24.
1998
AFD
1998
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie mliekarenských výrobkov [The sensorial evaluation of milk products]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 134-135.
1998
AFD
1998
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Súčasný stav a perspektíva výroby a spracovania mlieka v podmienkach SR [Present and perspective of milk production on Slovak republic]. In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky III.. Košice : UVL, 1998. 1998. ISBN 80-967988-1-2, s. 29-33.
1998
AFD
1998
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka. Vplyv mikrobiálnej kontaminácie surového mlieka na kvalitu mliečnych výrobkov [Effect of the microbial contamination of row milk on the quality of milk products]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 39-40.
1998
AFD
1998
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Výber a vzdelávanie pre senzorické hodnotenie potravín posudzovateľov [The selection and education of judges who sensorially evaluate food]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 134-135.
1998
AFH
1998
AFH
BURDOVÁ, Oľga - KNÍŠOVÁ, E. - BARANOVÁ, Mária. Vplyv teploty skladovania na trvanlivosť pasterizovaného mlieka [The influence of storage temperature on durability of pasteurized milk]. In: . Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 41.
1998
BDF
1998
BDF
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Frekvencia výskytu sarkocystózy u mäsožravcov [Prevalence of sarcocystosis in carnivorous animals]. In: Infovet. 1998. Roč. 5, č. 4 (1998), s. 27-28.
1998
BDF
1998
BDF
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária. Mlieko ako potravina, jeho výroba a spracovanie v podmienkach Slovenskej republiky. In: Slovenský veterinársky časopis. 1998. Roč. 23, č. 4 (1998), s. 176-180.
1997
ADE
1997
ADE
BARANOVÁ, Mária - MICHALSKI, Miroslaw M. - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - ŽEŽULA, Ivan. Variation in quality of Yoghurt after addition of nitrates and nitrites into the fermenting medium. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 1997. ISSN 0042-4870, Roč. 41, č. 2(1997), s. 131-139.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309