Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2016
AFC
2016
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - BRŇÁKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HÚSKA, Miroslav. Hygienické aspekty získavania surového mlieka z mliečneho automatu v kontexte jeho kvality a bezpečnosti [Hygienic aspects of milk production from vending machine in the context of its quality and safety]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 129-134.
2016
AFC
2016
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - GERGEĽ, Radovan - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Stanovenie vybraných fyzikálno-chemických parametrov srvátky [Determination of selected physicochemical parameters of whey]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 107-110.
2016
AFC
2016
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - KYZEKOVÁ, Petronela - HATALOVÁ, Elena. Využitie vplyvu Lactobacillus reuteri pri výrobe ekologickej potraviny z prasiat [Utilization of Lactobacillus reuteri influence for production of ecological food from pigs]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 124-128.
2016
AFD
2016
AFD
MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - RUJÁKOVÁ, Petra - MAĽOVÁ, Jana. Antibiotická rezistencia baktérií rodu Escherichia coli izolovaných z rôznych druhov syrov [Antibiotic resistance of bacteria of the genus Escherichia coli isolated from cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 247-249.
2016
AFD
2016
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BRŇÁKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - LOVAYOVÁ, Viera - VRABEC, Marek. Antibiotická rezistencia S. aureus izolovaných zo surového kravského mlieka z mobilného automatu [Antibiotic resistance of S. aureus isolated from raw cow´s milk from vending machine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 187-190.
2016
AFD
2016
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - VESTEGOVÁ, Ema - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Biotechnická kontrola v prvovýrobe mlieka v chove pri voľnom ustajnení dojníc na hlbokej podstielke [Biotechnic control on milk farm during free holding of cows in deep bedding]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 191-195.
2016
AFD
2016
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - URBANOVÁ, Dominika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 148-153.
2016
AFD
2016
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu [Qualitative characteristics of the balkan type cheese]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 138-143.
2016
AFD
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Senzorický profil jogurtov z obchodnej siete [Sensory profile of yogurts from trade network]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 377-380.
2016
AFD
2016
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján. Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch [Determination of basic physical-chemical parameters of the slovak and austrian cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 180-184.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 503
Page 13 / 51