Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
AED
2011
AED
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Zhodnotenie spotreby mlieka, tukov a cukru v SR v porovnaní s odporúčanými dávkami potravín. In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. 2011. s. 50-59.
2011
AFC
2011
AFC
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - GALLO, Juraj. Antibiotická rezistencia enterokokov na vankomycín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 102-105.
2011
AFC
2011
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva. Bezpečnostné systémy pri výrobe rastlinných potravín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 90-93.
2011
AFC
2011
AFC
GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia. Ochorenie kôz vo vzťahu ku kvalite mlieka. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 98-101.
2011
AFC
2011
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - RIMAROVÁ, Kvetoslava. Využitie programu Epiinfo vo výučbe študentov veterinárskeho lekárstva. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 86-89.
2011
AFD
2011
AFD
POĽÁKOVÁ, Lucia - GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva. Antibiotická rezistencia Enterococcus spp. izolovaných z kozieho syra vyrobeného zo surového mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 154-157.
2011
AFD
2011
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia - ONDREJKOVÁ, Anna - REICHEL, Peter - HISIRA, Vladimír - PROKEŠ, Marián - GALLO, Juraj. Kozie mlieko vo výžive ľudí, zdravotné aspekty zvierat a kvalita mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 134-138.
2011
AFD
2011
AFD
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - GREIFOVÁ, Mária - GALLO, Juraj. Kozie syry z hľadiska kvality a bezpečnosti pre výživu ľudí. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 158-161.
2011
AFD
2011
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - POĽÁKOVÁ, Lucia. Mäso a mäsové výrobky v jedálničku vysokoškolských študentov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 105-108.
2011
AFD
2011
AFD
GALLO, Juraj - POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva. Stafylokoky ako kontaminanty pri získavaní a spracovaní kozieho mlieka. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 139-141.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 503
Page 22 / 51