Hygienické a technologické aspekty získavania a spracovania ovčieho mlieka v salašníckych podmienkach na Slovensku.
About the publication
Record:
DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienické a technologické aspekty získavania a spracovania ovčieho mlieka v salašníckych podmienkach na Slovensku. Rec. Lenka Vorlová, Eva Michaeli, Karol Herian. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-269-7, 121 s.
Year:
2011
Category:
AAB - Scientific monographs published by domestic publishers
Authors:
0 %
Reviewers:
Lenka Vorlová, Eva Michaeli, Karol Herian
UVMP share:
0 %
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-269-7
Range:
121 s.
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2020-2020: [1] STEFANIKOVA, Jana - DUCKOVA, Viera - MISKEJE, Michal - KACANIOVA, Miroslava - CANIGOVA, Margita. The Impact of Different Factors on the Quality and Volatile Organic Compounds Profile in "Bryndza" Cheese. In FOODS, 2020, vol. 9, no. 9, pp. [WoS]