Year
Cat
Year
Category
Publication
2023
V2
2023
V2
HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - MOLNÁR, Ján - ALMÁŠIOVÁ, Viera. Štúdium štruktúry mezenchýmu v chorioallantoickej membráne kuracieho embrya na 9. a 14. embryonálny deň [Study of histological structure of mesenchyme in chorioallantoic membrane in the chicken embryo on embryonic days 9 and 14]. In: Objavujme a učme tak, aby sme boli vzorom pre budúcu generáciu. 1. vyd. Bratislava : MABAG, 2023. 2023. ISBN 978-80-973980-9-5, s. 14-17.
2023
V2
2023
V2
KREPELKOVÁ, Zuzana - HOLEČKOVÁ, Beáta - NOVOTNÝ, Jaroslav - GALDÍKOVÁ, Martina - BÁRDOVÁ, Katarína - ČONKOVÁ-SKYBOVÁ, Gabriela. Testovanie genotoxicity pesticídov v bunkách ošípaných [Genotoxicity testing of pesticides in pig cells]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 61-65.
2023
V2
2023
V2
HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - PETROVOVÁ, Eva - ALMÁŠIOVÁ, Viera. Ultraštruktúra chorioalantoickej membrány kuracieho embrya na 9. deň inkubácie. In: Nové trendy a perspektívy v histológii : Recenzovaný zborník prác. 1. vyd. Martin : JLF UK, 2023. 2023. ISBN 978-80-8187-144-3, online, s. 41-43.
2023
V2
2023
V2
TIRPÁKOVÁ, Zuzana - DEMČIŠÁKOVÁ, Zuzana - PETROVOVÁ, Eva - LUPTÁKOVÁ, Lenka - POKORNÁ, Bronislava. Vplyv alkoholu na vyvíjajúce sa vtáčie embryo. In: Nové trendy a perspektívy v histológii : Recenzovaný zborník prác. 1. vyd. Martin : JLF UK, 2023. 2023. ISBN 978-80-8187-144-3, online, s. 27-29.
2023
V2
2023
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre mäsa brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the meat of broiler chickens]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 196-200.
2023
V2
2023
V2
LINK, Róbert - BÁRDOVÁ, Katarína - NOVOTNÝ, Jaroslav - REICHEL, Peter. Vplyv humínových kyselín na metabolické a imunologické parametre prasiat [The influence of humic acids on metabolic and immunological parameters of pigs]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 46-50.
2023
V2
2023
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel. Vplyv humínových látok na kvalitu stehennej svaloviny vo výkrme moriek [The influence of humic substances on thigh meat quality in fattening of turkeys]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 185-189.
2023
V2
2023
V2
PATRÁŠ, Peter - RAJČÁKOVÁ, Ľubica - POLÁČIKOVÁ, Mária - LEVKUT, Martin - KARAFFOVÁ, Viera - REVAJOVÁ, Viera - LEVKUTOVÁ, Mária - ČECHOVÁ, Michaela - HUDEC, Erik - ŽITŇAN, Rudolf. Vplyv lyofilizovaného trúdieho plodu na biochemické parametre v krvi ošípaných [Influence of lyophilized drone brood on biochemical parameters in pig blood]. In: Larvy trúdneho plodu v alternatívnej medicíne : Zborník: Biologicky aktívne látky trúdieho plodu na podporu metabolických procesov a imunitnej odozvy zvierat. 1. vyd. Lužianky : NPPC, 2023. 2023. ISBN 978-80-89162-84-0, s. 29-42.
2023
V2
2023
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MAKIŠ, Andrej - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku probiotík a humínových látok vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu stehennej svaloviny [Effect of the addition of probiotics and humic substances in the diet of broiler chickens on the quality of thigh muscle]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 220-224.
2023
V2
2023
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - KOŠČOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - KARAFFOVÁ, Viera - NAĎ, Pavel. Vplyv probiotických baktérií Lactobacillus fermentum na rast a využitie živín u výkrmových moriek [The effect of probiotic bacteria Lactobacillus fermentum on the growth and utilization of nutrients in fattening turkeys]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 74-79.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 1069