Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
AFD
2021
AFD
SZABÓOVÁ, Renáta - LAUKOVÁ, Andrea - HERICH, Róbert - CHRASTINOVÁ, Ľubica - VASILKOVÁ, Zuzana - STROMPFOVÁ, Viola - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Antiprotozoálny efekt neautochtónneho bakteriocín-produkujúceho a probiotického kmeňa Enterococcus faecium CCM4231 v chove králikov [Anti-protozoal effect of non-autochtonnous bacteriocin-producing and probiotic strain Enterococcus faecium CCM4231 in rabbits]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 231-235.
2021
AFD
2021
AFD
FOCKOVÁ, Valentína - STYKOVÁ, Eva - MAĎAR, Marián - KAČÍROVÁ, Jana - LAUKOVÁ, Andrea. Bakteriocínový potenciál fekálnych kmeňov Enterococcus mundtii z koní. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 33-36.
2021
AFD
2021
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - VLČKOVÁ, Radoslava - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - PETRILLA, Vladimír - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Benefity suplementácie diéty ľanovým semenom [Benefits of diet supplementation with flaxseed]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 226-230.
2021
AFD
2021
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 173-180.
2021
AFD
2021
AFD
TOKARČÍKOVÁ, Katarína. Biodostupnosť stopových prvkov z kŕmnych aditív. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 104-106.
2021
AFD
2021
AFD
LAUKOVÁ, Andrea - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - BINO, Eva - FOCKOVÁ, Valentína - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Biofilm-formujúce enterokoky zo slovenských fermentovaných mäsových produktov z obchodnej siete a ich citlivosť ku bakteriocínom [Biofilm-producing enterococci from slovak fermented meat products available on the market network and their susceptibility to bacteriocins]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč. s. 92-96.
2021
AFD
2021
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MAKIŠ, Andrej - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok [Chemical composition and sensory properties of chicken breast meat after feeding the fermented product and humic substances]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 305-310.
2021
AFD
2021
AFD
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VASIĽ, Milan - LACKOVÁ, Zuzana. Detekcia faktorov virulencie patogénov mliečnej žľazy dojníc počas peripartalného obdobia [Detection of virulence factors of udder´s pathogens in dairy cows during peripartal period]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 74-77.
2021
AFD
2021
AFD
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Detekcia rezistentných kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu [Detection of resistant stems of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 326-333.
2021
AFD
2021
AFD
ZEMANOVÁ, Silvia - TOMČOVÁ, Jana - DRÁŽOVSKÁ, Monika - KORYTÁR, Ľuboš - PROKEŠ, Marián - ONDREJKOVÁ, Anna. Detekcia vybraných patogénov u netopierov na území Slovenskej republiky. In: Mladí vedci – bezpečnosť potravinového reťazca 2021 : Recenzovaný zborník príspevkov z vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2021. 2021. ISBN 978-80-89738-30-4, online, s. 100-104.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 1243
Page 39 / 125