Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
O2
2022
O2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with important fatty acid]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 55-62.
2022
V2
2022
V2
LAUKOVÁ, Andrea - MICENKOVÁ, Lenka - FOCKOVÁ, Valentína - TOMÁŠKA, Martin - KOLOŠTA, Miroslav - DRONČOVSKÝ, Maroš - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Mikrobiálna komunita detegovaná v surovom kozom mlieku použijúc sekvenačnú metódu [Microbial community detected in slovak raw goat milk using sequencing method]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 33-35.
2022
V2
2022
V2
ŠTEMPELOVÁ, Lucia. Mikrobiota kože psov – zloženie a možnosti jej prospešnej modulácie. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 90-92.
2022
V2
2022
V2
MITRÍK, Andrej - MITRÍK, Tomáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. Monitoring vývoja silážnej zrelosti rôznych hybridov kukuríc. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 72-74.
2022
O2
2022
O2
VDOVIAKOVÁ, Katarína - DANKO, Ján - KREŠÁKOVÁ, Lenka - ŠIMAIOVÁ, Veronika - MARETTOVÁ, Elena - NOVOTNÝ, Jaroslav - MEDVECKÝ, Ľubomír. Morfologické hodnotenie novovytvoreného tkaniva v kolennom kĺbe svine [Morphological evaluation of the newly formed tissue in the porcine knee joint]. In: 25. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Biocementy v regeneračnej medicíne. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-753-1, s. 122-125.
2022
V2
2022
V2
BOČKAY, Andrej - TRBOLOVÁ, Alexandra. Možnosti kontinuálnej intravenóznej anestézie u psov kategórie ASA III.. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 15-17.
2022
V2
2022
V2
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Možnosti konzumácie mliečnych výrobkov z pohľadu intolerancie laktózy [Possibilities of dairy consumption from the perspective of lactose intolerance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 312-318.
2022
V2
2022
V2
ŠTEMPEĽOVÁ, Iveta - TAKÁČ, Ondrej. Návrh implementácie databázových systémov do vyučovacích hodín pre farmaceutické odbory. In: 13th International Conference of J. Selye University - Sections of Pedagogy and Informatics : Conference Proceedings. 1. vyd. Komárno : Univerzita J. Selyeho, 2022. 2022. ISBN 978-80-8122-413-3, online, s. 235-245.
2022
V2
2022
V2
TAKÁČOVÁ, Daniela - NAGYOVÁ, Alena - SASÁKOVÁ, Naďa. Nútený výkrm vodnej hydiny z hľadiska právnych úprav [Forced fattening of waterfowls in legal rules]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 420-424.
2022
V2
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - POLÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 372-380.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 1303