Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2022
V2
SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SHAPAVAL, Volha - DZURENDOVÁ, Simona - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Inovatívne spektroskopické metódy rýchlej charakterizácie zloženia mäsových produktov : [Rapid chracterization of meat products using novel spectroscopic techniques] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 73.
2022
O2
KOCÚREKOVÁ, Tímea - BUJŇÁKOVÁ, Dobroslava - KARAHUTOVÁ, Lívia. Iron acquisition systems of pigeon-associated commensal and pathogenic Escherichia coli. In: Animal Physiology. Animal Physiology 2022 : Book of abstract: 17th international scientific conference. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. ISBN 978-80-974246-0-2, online, s. 70.
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive : [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 66.
2022
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny : [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with significant fatty acid] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 48.
2022
O2
POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - CHRASTINOVÁ, Ľubica - ŠČERBOVÁ, Jana - FOCKOVÁ, Valentína - PLACHÁ, Iveta - FORMELOVÁ, Zuzana - CHRENKOVÁ, Mária - LAUKOVÁ, Andrea. Medicinal effect of dipeptide enterocin A/P on rabbit health. In: Animal Physiology. Animal Physiology 2022 : Book of abstract: 17th international scientific conference. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. ISBN 978-80-974246-0-2, online, s. 87.
2022
O2
ŠTEMPELOVÁ, Lucia - STROMPFOVÁ, Viola - MICENKOVÁ, Lenka - GÁLOVÁ, Jana - KUBAŠOVÁ, Ivana - BUJŇÁKOVÁ, Dobroslava. Microbiota composition on healthy canine skin and its characterization. In: Animal Physiology. Animal Physiology 2022 : Book of abstract: 17th international scientific conference. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. ISBN 978-80-974246-0-2, online, s. 96.
2022
V2
IHNACIK, Lukáš - PAPAJOVÁ, Ingrid - ŠMIGOVÁ, Júlia - ŠOLTYS, Jindřich - BLIŠŤAN, Peter. Modeling of spatial distributions of endoparasitosis in people from Rožňava district. In: Interaktívna konferencia mladých vedcov 2022 : konferencia. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2022 : Preveda. 1. vyd. Bratislava : OZ Preveda, 2022. ISBN 978-80-972360-8-3, online, s. 1.
2022
V2
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Možnosti konzumácie mliečnych výrobkov z pohľadu intolerancie laktózy : [Possibilities of dairy consumption from the perspective of lactose intolerance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 49.
2022
V2
TAKÁČOVÁ, Daniela - NAGYOVÁ, Alena - SASÁKOVÁ, Naďa. Nútený výkrm vodnej hydiny z hľadiska právnych úprav : [Forced fattening of waterfowls in legal rules] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 77.
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - POLÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu : [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 67.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 1289
Page 60 / 129