Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
V2
2022
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika. Kontaminácia korenia majorán druhmi rodu Aspergillus [Contamination of marjoram by Aspergillus spp.]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 184-189.
2022
V2
2022
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Mikrobiológia bezhistamínových vín [Microbiology of histamine-free wines]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 330-333.
2022
V2
2022
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - REGECOVÁ, Ivana - HANZELOVÁ, Zuzana. Fyzikálne a chemické ukazovatele ovčieho mlieka v závislosti od mesiaca dojenia [Physical and chemical parameters of sheep's milk depending on the month of milking]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 189-192.
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika. Izolácia genomickej dna z mikroskopických vláknitých húb a kvasiniek izolovaných z potravín [Isolation of genomic dna from microscopic filamentous fungi and yeasts isolated from food]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 48-51.
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Požiadavky vykonávania auditov príslušnými orgánmi v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2017/625 [Requirements for performance of audits by competent authorities in accordance with regulation (EU) 2017/625 of the European parliament and of the council]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 366-371.
2022
V2
2022
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Súčasný právny rámec kontroly rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu [Current regulatory framework for the control of residues of antimicrobial substances in foods of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 289-294.
2022
V2
2022
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Vaječná škrupina ako ochranná bariéra pred kontamináciou vaječného obsahu plesnivých vajec [Eggshell as a barrier against contamination of the egg contents of moldy eggs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 246-252.
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Požiadavky vykonávania auditov príslušnými orgánmi v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2017/625 [Requirements for performance of audits by compe authorities in accordance with regulation (EU) 2017/625 of the european parliament and of the council]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 65.
2022
V2
2022
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Súčasný právny rámec kontroly rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu [Current regulatory framework for the control of residues of antimicrobial substances in foods of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 43.
2022
V2
2022
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Vaječná škrupina ako ochranná bariéra pred kontamináciou vaječného obsahu plesnivých vajec [Eggshell as a barrier against contamination of the egg contents of moldy eggs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 35.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 170