Vývoj mykobioty vína počas fermentačného procesu [Development of wine mycobiota during the fermentation process].
About the publication
Record:
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Vývoj mykobioty vína počas fermentačného procesu [Development of wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 40-43.
Year:
2024
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRI - contribution
Authors:
40 %
20 %
20 %
10 %
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, KRÁČMAR Stanislav, CAPCAROVÁ Marcela
Edition:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Food safety and food quality: Proceedings of the scientific papers
Zborník vedeckých prác
online, S. 40-43
Publisher:
Garmond
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8266-056-5
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak