After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
ADC
2011
ADC
BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Determination of buffering capacity of selected fermented feedstuffs and the effect of dietary acid-base status on ruminal fluid pH. In: Acta veterinaria Brno. 2011. ISSN 0001-7213, Vol. 80, č. 3 (2011), s. 269-273.
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2007
ADC
2007
ADC
VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta - TESFAYE, Ayele. Acid-base homeostasis of blood and pH of abomasum in calves fed non-acidified and acidified milk replacer. In: Czech Journal of Animal Science. 2007. ISSN 1212-1819, Roč. 52, č. 4 (2007), s. 96-102.
(2007: 0.633 - IF, 33 - H-index, 0.588 - IF 5y, 0.310 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Estimation of ruminal digestibility of nutrient and intestinal digestibility of un-degradable proteins at different feedstuffs. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2024. ISSN 1335-258X, Roč. 27, č. 1 (2024), s. 8-17.
(5 - H-index, 0.153 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2022
V3
2022
V3
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. The effect of protein nutrition on production, the metabolic transformation of nitrogen and ecological load in dairy farming. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2022. ISSN 1335-258X, Roč. 25, č. 4 (2022), s. 303-310.
(5 - H-index, 0.153 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2014
ADM
2014
ADM
POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta - GUOTHOVÁ, Lucia - ČERTÍK, Milan. Comparison of the chemical composition and nutritional values of fresh and frozen rainbow trout [Porovnanie chemického zloženia a nutričných hodnôt čerstvých a zmrazených pstruhov dúhových]. In: Slovenian Veterinary Research. 2014. ISSN 1580-4003, Vol. 51, č. 2 (2014), s. 73-80.
(2014: 0.222 - IF, 11 - H-index, 0.188 - IF 5y, 0.130 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2025
I3
2025
I3
TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta. Nové možnosti hodnotenia efektivity bielkovinovej výživy dojníc. In: Agroporadenstvo. 2025, 4 s. Názov z titulnej obrazovky. Dostupné na internete: <https://agroporadenstvo.sk/index.php?pl=112&article=3639>.
2023
V3
2023
V3
TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - MIHOK, Tomáš - ZIGO, František. The effect of different types of feed ration on the adaptation of the peripartum period in dairy cows. In: International Journal of Veterinary Science and Agriculture Research. 2023. ISSN 2582-4112, Vol. 5, no. 6 (2023), p. 64-68.
2023
V3
2023
V3
TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - BUJŇÁK, Lukáš. Evaluation of nutrition according to milk metabolites and components in seasonal dependence in dairy cows. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 3 (2023), s. 11-17.
2023
V2
2023
V2
MITRÍK, Andrej - MITRÍK, Tomáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. Evaluation of the fermentation process in corn silages. In: NutriNET 2023 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-795-1, s. 86-94.
2023
V2
2023
V2
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Hodnotenie efektívnosti výživy a ekologickej záťaže na farme dojníc [Evaluation of nutrition efficiency and ecological load on the farm of dairy cows]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-797-5, CD-ROM, s. 92-98.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 272
Page 3 / 28