Year
Cat
Year
Category
Publication
2016
ADC
2016
ADC
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SASÁKOVÁ, Naďa - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - KVOKAČKA, Valerián - GREGOVÁ, Gabriela - VEREBOVÁ, Valéria - VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - TAKÁČ, Ladislav. Disinfection of potable water sources on animal farms and their microbiological safety [Dezinfekcia zdrojov pitnej vody na farmách a ich mikrobiologická bezpečnosť]. In: Veterinární medicína. 2016. ISSN 0375-8427, Vol. 61, no. 4 (2016), p. 173–186.
(2016: 0.459 - IF, 46 - H-index, 0.878 - IF 5y, 0.284 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2016: 0.459 - IF, 46 - H-index, 0.878 - IF 5y, 0.284 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - HRUŠKOVÁ, Tatiana - TAKÁČ, Peter - STRAPÁČ, Imrich - KOBULARČÍKOVÁ, Aneta. Antioxidant properties of edible mushrooms occurring in Slovakia. In: Journal of Food and Nutrition Research. 2024. ISSN 1336-8672, Roč. 63, č. 1 (2024), s. 1-7.
(2022: 1.100 - IF, 30 - H-index, 1.200 - IF 5y, 0.220 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2022: 1.100 - IF, 30 - H-index, 1.200 - IF 5y, 0.220 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
VÁRADY, Matúš - HRUŠKOVÁ, Tatiana - POPELKA, Peter. Effect of preparation method and roasting temperature on total polyphenol content in coffee beverages. In: Czech Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1212-1800, Vol. 38, no. 6 (2020), p. 417-421.
(2020: 1.279 - IF, 42 - H-index, 1.829 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2020: 1.279 - IF, 42 - H-index, 1.829 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2014
ADE
2014
ADE
SÜLI, Judit - HOMZOVÁ, Katarína - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Fyziologické účinky polyfenolov a ich metabolitov v strave [Physiological effects of polyphenols and their metabolites in diet]. In: Československá fyziologie. 2014. ISSN 1210-6313, Vol. 63, č. 2(2014), s. 92-97.
2014
ADM
2014
ADM
SÜLI, Judit - HOMZOVÁ, Katarína - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Polyphenolic compounds in foods [Polyfenolové látky v potravinách]. In: Diabetologie Metabolismus Endokrinologie Výživa. 2014. ISSN 1211-9326, Vol. 17, č. 3(2014), s. 162-170.
(5 - H-index, 0.119 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(5 - H-index, 0.119 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2023
V2
2023
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - ŠTRKOLCOVÁ, Gabriela - KACHNIČ, Ján - HROMADA, Rudolf. Kvalita pitnej vody zo studne pri chove zvierat [Drinking water quality from the well for animal breeding]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-797-5, CD-ROM, s. 135-138.
2023
V2
2023
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - ŠTRKOLCOVÁ, Gabriela - KACHNIČ, Ján - HROMADA, Rudolf. Kvalita pitnej vody zo studne pri chove zvierat [Drinking water quality from the well for animal breeding]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-796-8, s. 29.
2023
P1
2023
P1
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SOBEKOVÁ, Anna - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Aplikovaná biochémia pracovný zošit na praktické cvičenia. Rec. Judit Süli, Jana Šimková. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-805-7, 50 s [3 AH]
2021
AED
2021
AED
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KACHNIČ, Ján - ZIGO, František. The importance of monitoring the quality of drinking water to farms for primary milk production. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 128-133.
2021
AFD
2021
AFD
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - TAKÁČOVÁ, Daniela - KACHNIČ, Ján - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - HROMADA, Rudolf. Hygienická bezpečnosť pitnej vody na farme dobytka [Hygienic safety of drinking water on the farm of cattle]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 348-353.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 51