Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
FAI
2011
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. [Meat and Meat Products - Production, Safety and Quality]. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, 249 s.
2010
AFC
2010
AFC
TUREK, Peter. Kvalita mäsových výrobkov od noriem po zaručené tradičné špeciality. In: Již 700 let rozumíme masu. Sborník přednášek na konferenci realizovanou v rámci projektu "Český svaz zpracovatelú masa - informačně vzdělávací akce mezinárodního charakteru v roce 2010". Brno, 3.3.2010. : ČSZM. 2010. s. 17-32.
2010
AFC
2010
AFC
TUREK, Peter - SUPUKA, Peter - POPELKA, Peter. Spišský párok v duchu tradície. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 34-37.
2010
AFD
2010
AFD
TUREK, Peter. Spotrebiteľ, kvalita mäsových výrobkov a prídavné látky. In: 5. Európsky seminár (poľnohospodárstvo - obchod - služby).Tatranská Štrba, 8.-10. marca 2010. Košice : ELSEWA, 2010. 2010. CD-ROM, . 7.
2010
AFD
2010
AFD
TUREK, Peter. Účinnosť a efektívnosť úradnej kontroly potravín. In: XII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Vysoké Tatry, 25. - 27. október 2010. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2010. 2010. ISBN 978-80-89385-10-2, s. [3]
2010
AFD
2010
AFD
SUPUKA, Peter - SUPUKA, Miloš - TUREK, Peter. Vplyv plemien pietrain a yorkshire "C" na mäsovú úžitkovosť jatočných ošípaných. In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky IX. Košice, 3. september 2010. Košice : UVLF, 2010. 2010. ISBN 978-80-8077-194-2, s. 144-147.
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter. Aditívne látky v mäsových výrobkoch, cena, spotrebiteľ. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, č. 1 (2010), s. 9-14.
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter. Hydinársky priemysel SR a vplyvy na efektívnosť finalizácie hydinových mäsových výrobkov. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, č. 3 (2010), s. 9-11.
2010
BDE
2010
BDE
TUREK, Peter - SUPUKA, Peter - POPELKA, Peter. Spišský párok v duchu tradície [Spis sausage in a spirit of tradition]. In: Maso. 2010. ISSN 1210-4086, Roč. 21, speciální vydání (2010), s. 15-16.
2009
AFC
2009
AFC
TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Aditívne látky v mäsových výrobkoch. In: XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. 13. a 14. října 2009, Brno. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-081-8, s. 49-52.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375