Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2006
BDE
2006
BDE
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Vplyv slovenského potravinového práva na kvalitu mäsových výrobkov. In: Maso. 2006. ISSN 1210-4086, Roč. 17, č. 4 (2006), s. 45-46.
2006
BDF
2006
BDF
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - KOŽUCH, Juraj - PAPIERNIK, P.. Klasifikácia jatočného hovädzieho dobytka a oviec na Slovensku. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 3(2006), s. 153-154.
2006
BEC
2006
BEC
TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. HYGIENA SPRACOVANIA MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV A LAHODOK VO SVETLE LEGISLATIVNYCH POZIADAVIEK EU. In: 8. SEMINAR O UDRZNOSTI MASA,MASNYCH VYROBKU A LAHUDEK. Hotel SKI a Skalsky dvur u Nového Mesta na Morave 5.-6. zárí 2006. 2006. s.16-19.
2006
BEF
2006
BEF
TUREK, Peter - POPELKA, Peter. ÚRADNÁ KONTROLA POTRAVÍN - MECHANIZMUS NAD DODRŽIAVANÍM POTRAVINOVÉHO PRÁVA. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. 2006. ISBN 80-232-0269-3,
2005
AFD
2005
AFD
HÚSKA, Miroslav - REICHEL, Peter - TUREK, Peter - POPELKOVÁ, Miroslava - NAGY, Jozef - ŠALITROŠ, Vladimír. Overenie vplyvu Lactobacillus reuteri u ošípaných ako aditíva pri výrobe ekologicky nezávadnej potraviny. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 293-296.
2005
AFD
2005
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie metód stanovenia malóndialdehydu vo vzorkách mäsa. In: Laboralim 2005. Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 2005. 2005. s. 33-36.
2005
AFD
2005
AFD
SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel. Právne normy uplatňované pri manipulácii so živočíšnymi vedľajšími produktmi neurčenými na ľudskú spotrebu [Legal rules which are excercise at the manipulation with animal by products which are undisposed to human consumption]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 148-153.
2005
AFD
2005
AFD
HÚSKA, Miroslav - REICHEL, Peter - NAGY, Jozef - POPELKOVÁ, Miroslava - TUREK, Peter - ŠALITROŠ, Vladimír. Sledovanie bezpečnosti kmeňa Lact. casei var. subp. pseudoplantarum č. 294 na zdravotný stav a vybrané metabolické ukazovatele u ošípaných. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 297-300.
2005
AFD
2005
AFD
STARUCH, Ladislav - KANTOROVÁ, M. - ŠEDIVÁ, Ľ. - FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (I). In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 313-316.
2005
AFD
2005
AFD
STARUCH, Ladislav - KANTOROVÁ, M. - ŠEDIVÁ, Ľ. - FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (II). In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 317-320.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 375
Page 23 / 38