Publication output

Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (I).

About the publication

Record:
STARUCH, Ladislav - KANTOROVÁ, M. - ŠEDIVÁ, Ľ. - FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Využitie PCR a ELISA metód na dôkaz hovädzej zložky v mäsových výrobkoch (I). In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 313-316.
Year:
2005
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
STARUCH Ladislav
0 %
KANTOROVÁ M.
0 %
ŠEDIVÁ Ľ.
0 %
FAŠIANGOVÁ Katarína
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Edition:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
S. 313-316
Publisher:
UVL
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-052-5
Research area:
neuvedená
Language:
slovak