Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2009
AFH
2009
AFH
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - KOLESÁROVÁ, Anna - LOVAYOVÁ, Viera - POĽÁKOVÁ, Lucia - MAJOROVÁ, Emeše - RIMÁROVÁ, Kvetoslava. Probiotics and prebiotics in youngs, acceptation and knowlwdge of functional foods in university students. In: . International Journal of Probiotics and Prebiotics. 2009. 2009. ISSN 1555-1431, Vo. 4, č. 2 (2009), s. 130.
2009
AFH
2009
AFH
LOVAYOVÁ, Viera - MAJOROVÁ, Emeše - RIMÁROVÁ, Kvetoslava - DUDRIKOVÁ, Eva - POTÚČKOVÁ, Dominika - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter. The effect of probiotic nutritive supplement on selected biochemical immunological and haematological parameters in children. In: . International Journal of Probiotics and Prebiotics. 2009. 2009. ISSN 1555-1431, Vol. 4, č. 2 (2009), s. 149.
2008
ADC
2008
ADC
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - NÔŽKOVÁ, Janka - MÁRIÁSSYOVÁ, Magda - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Reduction power, polyphenols content and antimicrobial activity of honey [Zníženie obsahu polyfenolov a antibakteriálnej aktivity medu]. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl. 3(2008), s. 628-629.
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2008
ADE
2008
ADE
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - NÔŽKOVÁ, Janka - MÁRIÁSSYOVÁ, Magda - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Content of polyphenols and antiradical activity of bee pollen. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl. 3(2008), s. 626-627.
2008
AEG
2008
AEG
DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Biogenic amines in cheeses and human health. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl.3(2008), s. 617-618.
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita mrazeného špenátového pretlaku z pohľadu spotrebiteľa [Quality evaluation of frozen spinach puree from the consumer's point of view]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 126-131.
2024
V2
2024
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Mrazené ovocie a zelenina – význam vo výžive ľudí a jeho kvalita a bezpečnosť – koncept „jedno zdravie“ [Frozen fruits and vegetables – importance in human nutrition and its quality and safety – concept „one health“]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 111-116.
2024
V2
2024
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - LOVAYOVÁ, Viera. Zastúpenie radu Enterobacterales a rodu Enterococcus v bazénových vzorkách rôznych druhov mliek [Representation of Enterobacterales and Enterococcus genus in bulk milk samples of different animal species]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 17-22.
2024
V2
2024
V2
ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hodnotenie kvality hrášku po tepelnom spôsobe spracovania [Evaluation of the quality of peas after thermal processing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 584-592.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana. Mikrobiologická kvalita konzervovaného zeleného hrášku [Microbiological quality of preserved green peas]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 389-394.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 503
Page 3 / 51