Year
Cat
Year
Category
Publication
2009
AFH
2009
AFH
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - KOLESÁROVÁ, Anna - LOVAYOVÁ, Viera - POĽÁKOVÁ, Lucia - MAJOROVÁ, Emeše - RIMÁROVÁ, Kvetoslava. Probiotics and prebiotics in youngs, acceptation and knowlwdge of functional foods in university students. In: . International Journal of Probiotics and Prebiotics. 2009. 2009. ISSN 1555-1431, Vo. 4, č. 2 (2009), s. 130.
(14 - H-index, 0.121 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(14 - H-index, 0.121 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2009
AFH
2009
AFH
LOVAYOVÁ, Viera - MAJOROVÁ, Emeše - RIMÁROVÁ, Kvetoslava - DUDRIKOVÁ, Eva - POTÚČKOVÁ, Dominika - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter. The effect of probiotic nutritive supplement on selected biochemical immunological and haematological parameters in children. In: . International Journal of Probiotics and Prebiotics. 2009. 2009. ISSN 1555-1431, Vol. 4, č. 2 (2009), s. 149.
(14 - H-index, 0.121 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(14 - H-index, 0.121 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2008
ADC
2008
ADC
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - NÔŽKOVÁ, Janka - MÁRIÁSSYOVÁ, Magda - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Reduction power, polyphenols content and antimicrobial activity of honey [Zníženie obsahu polyfenolov a antibakteriálnej aktivity medu]. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl. 3(2008), s. 628-629.
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2008
ADE
2008
ADE
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - NÔŽKOVÁ, Janka - MÁRIÁSSYOVÁ, Magda - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Content of polyphenols and antiradical activity of bee pollen. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl. 3(2008), s. 626-627.
2008
AEG
2008
AEG
DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Biogenic amines in cheeses and human health. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl.3(2008), s. 617-618.
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienické riziká spojené s technologickou úpravou mrazených potravín [Hygienic risks associated with the technological processing of frozen foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 238-244.
2025
V2
2025
V2
MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana. Vplyv technologickej úpravy na sekundárne metabolity v mrazených potravinách [Influence of technological treatment on secondary metabolites in frozen foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 314-324.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita mrazeného špenátového pretlaku z pohľadu spotrebiteľa [Quality evaluation of frozen spinach puree from the consumer's point of view]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 126-131.
2024
V2
2024
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Mrazené ovocie a zelenina – význam vo výžive ľudí a jeho kvalita a bezpečnosť – koncept „jedno zdravie“ [Frozen fruits and vegetables – importance in human nutrition and its quality and safety – concept „one health“]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 111-116.
2024
V2
2024
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - LOVAYOVÁ, Viera. Zastúpenie radu Enterobacterales a rodu Enterococcus v bazénových vzorkách rôznych druhov mliek [Representation of Enterobacterales and Enterococcus genus in bulk milk samples of different animal species]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 17-22.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 505