Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
AFD
2012
AFD
KRAVCOVÁ, Zuzana - NEMCOVÁ, Radomíra - MARCINČÁK, Slavomír - SOPKOVÁ, Drahomíra. Vplyv skrmovania ľanového semena a laktobacilov na kvalitu bravčového mäsa. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012 : Zborník abstraktov. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 249-252.
2012
AFD
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu rozmrazovania a glazúry s prídavkom rastlinných extraktov na kvalitu filiet pstruha dúhového. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 271-273.
2012
AFD
2012
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin. Vplyv spôsobu ulovenia na priebeh fyzikálno-chemických zmien prebiehajúcich v mäse diviakov lesných počas chladiarenského skladovania. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 266-269.
2012
AFD
2012
AFD
PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - LAZAR, Gabriel - KOVÁČ, Gabriel. Vplyv suplementácie stopových prvkov do diéty pre hydinu na úroveň lipidovej peroxidácie po zmrazení mäsa. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 318-321.
2012
AFD
2012
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - GUOTHOVÁ, Lucia - KOVALÍK, Pavol - MÁTÉ, Dionýz. Zmena kvality hydinového mäsa po skrmovaní bioproduktu obohateného o PNMK. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 49-52.
2012
AFG
2012
AFG
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European Brown hare. In: . Game meat Hygiene in Focus, 11.-12. October 2012, Vienna : Abstracts. Vienna : University of Veterinary Medicine, 2012. 2012. ISBN 3-901950-10-9, s. 57.
2012
BCI
2012
BCI
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Tovaroznalectvo potravín : II. časť. Rec. Oľga Burdová, Mária Baranová. 1.vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-294-9, CD-ROM, 178 s.
2012
BCI
2012
BCI
FIKSELOVÁ, Martina - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zdravotná bezpečnosť potravín. Rec. Pavel Valášek, Ľudmila Čuková. 1. vyd. Nitra : SPU 2012. ISBN 978-80-552-0912-8, 124 s.
2012
BDF
2012
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - ŠPAKOVSKÁ, Eva - BAČA, Martin - BAFFIOVÁ, Dianna. Antioxidačné vlastnosti bielych a červených vín. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 6 (2012), s. 350-353.
2012
BDF
2012
BDF
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Mäso ako funkčná potravina. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 4 (2012), s. 198-199.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657
Page 46 / 66