Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
DAI
2021
DAI
JEVČÁKOVÁ, Nikola. Postoje vysokoškolákov k užívaniu návykových látok : diplomová práca [Student attitudes towards the use of addictive substances]. Košice : UVLF 2021. 57 l. : príloha 1 + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
MOJCHEROVÁ, Ľudmila. Posudzovanie a porovnanie exteriérových nedostatkov u vybraných národných a stredných plemien králikov : diplomová práca. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 60 l. : 19 príl. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
PETROVÁ, Klaudia. Potenciálny vplyv sekundárnych metabolitov lišajníkov na angiogenézu pomocou CAM modelu : rigorózna práca [The potential effect of secondary lichen metabolites on angiogenesis using the CAM model]. Košice : UVLF 2021. 65 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
TKÁČ, Radoslav. Potlačenie proliferácie nádorových buniek chalkónmi : diplomová práca. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 53 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
ING. KOVÁCSOVÁ, Nikoleta. Potvrdenie deklarovaného farbiva HPLC analýzou v detskom sirupe : diplomová práca. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 51 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
DVORANOVÁ, Dana. Použitie fyzikálnej terapie a rehabilitácie u psov s osteoartrózou : diplomová práca. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 60 l. : 3 príl. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
PAVĽAK, Alexander. Právna úprava chovu koní v SR, EÚ a tretích krajinách : doktorandská dizertačná práca [Legal regulation of horse breeding in Slovak republic, European Union and third countries]. Košice : UVLF 2021. 91 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
ČECHOVÁ, Iveta. Právna úprava nakladania so psami stratenými a opustenými : bakalárska práca. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 33 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
PACKOVÁ, Anna. Právne a zdravotné aspekty kupirácie uší : doktorandská dizertačná práca [Legal and health aspects of ears cropping]. Košice : UVLF 2021. 87 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
DZUROVÁ, Simona. Preferované zložky potravy z hľadiska chémie potravín : bakalárska práca [Preffered food components from the food chemistry point of view]. Košice : UVLF 2021. 40 l. + CD-ROM.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 1243
Page 105 / 125