Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V2
2024
V2
NAGYOVÁ, Alena - TAKÁČOVÁ, Daniela - KORIM, Peter - NAGY, Jozef. Právna úprava zdravia zvierat v kontexte zdravotnej bezpečnosti potravín [Animal health legislation in the context of food legislation]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 455-461.
2024
V2
2024
V2
HISIROVÁ, Simona - KOŠČOVÁ, Jana. Prehľad antimikrobiálnej terapie infekcií spôsobených rezistentnými patogénmi zo skupiny ESKAPE. In: Mikro – Imuno Seminár Doktorandov 2024 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-820-0, s. 8-12.
2024
V2
2024
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - PIŠKANINOVÁ, Sára. Prítomnosť rezistentných baktérií čeľade enterobacteriaceae formujúcich biofilm v mäse [Presence of resistant bacteria of the family enterobacteriaceae forming biofilm in meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 497-503.
2024
V2
2024
V2
IVAŠKOVÁ, Sonja - KREŠÁKOVÁ, Lenka - VDOVIAKOVÁ, Katarína - KORIM, Filip - HUMENÍK, Filip - MEDVECKÝ, Ľubomír. Regenerácia dlhých kostí na animálnom modeli oviec s použitím fosforečnanu vápenatého obohateného o síran vápenatý [Regeneration of long bones in a sheep animal model using calcium phosphate enriched with calcium sulphate]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 121-126.
2024
V2
2024
V2
KUZYŠINOVÁ, Katarína - MOLNÁR, Ladislav. Rehabilitácia voľne žijúcich chránených živočíchov na klinike vtákov, exotických a voľne žijúcich zvierat UVLF V KE. In: Zvieratá: Problémy súvisiace s chovom zvierat vo svetle všeobecne záväzných právnych predpisov : Zborník publikácií z XXII. ročníka vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2024. 2024. ISBN 978-80-89385-55-3, USB kľúč, s. 31-34.
2024
V2
2024
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - HRICIKOVÁ, Simona. Rezíduá antimikrobiálnych látok v mäse [Residues of antimicrobial substances in meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 395-400.
2024
V2
2024
V2
KIRÁLY, Ján - HAJDUČKOVÁ, Vanda - HUDECOVÁ, Patrícia - KOŠČOVÁ, Jana - TELEKY, Jana - PILIPČINEC, Emil. Riziká spojené s konzumáciou produktov z rýb a morských plodov [Risks associated with the consumption of fish products a seafood]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 361-367.
2024
V2
2024
V2
HAJDUČKOVÁ, Vanda - KIRÁLY, Ján - HUDECOVÁ, Patrícia - KOŠČOVÁ, Jana - TELEKY, Jana - PILIPČINEC, Emil. Riziká spojené s konzumáciou rybieho mäsa [Risks associated with the consumption of fish products a seafood]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 275-281.
2024
V2
2024
V2
BARTLOVÁ, Marie - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - KRUŽÍK, Vojtěch - ČÍŽKOVÁ, Helena - BODOR, Zsanett - BENEDEK, Csilla - TREMLOVÁ, Bohuslava - POSPIECH, Matej - JAVŮRKOVÁ, Zdeňka. Rozdíly fyzikálně chemických parametrů medů z více úlů jedné lokality [Differences in physico-chemical parameters of honeys from several hives of one location]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 179-186.
2024
V2
2024
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NOVOTNÁ, Laura. Rôzne spôsoby skladovania červeného vína a ich vplyv na jeho antioxidačné a senzorické vlastnosti [Different methods of red wine storage and their effect of antioxidant and sensory properties]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 174-178.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 887