Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
V2
2022
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - REGECOVÁ, Ivana - HANZELOVÁ, Zuzana. Fyzikálne a chemické ukazovatele ovčieho mlieka v závislosti od mesiaca dojenia [Physical and chemical parameters of sheep's milk depending on the month of milking]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 189-192.
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika. Izolácia genomickej dna z mikroskopických vláknitých húb a kvasiniek izolovaných z potravín [Isolation of genomic dna from microscopic filamentous fungi and yeasts isolated from food]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 48-51.
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Požiadavky vykonávania auditov príslušnými orgánmi v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2017/625 [Requirements for performance of audits by competent authorities in accordance with regulation (EU) 2017/625 of the European parliament and of the council]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 366-371.
2022
V2
2022
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Súčasný právny rámec kontroly rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu [Current regulatory framework for the control of residues of antimicrobial substances in foods of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 289-294.
2022
V2
2022
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Vaječná škrupina ako ochranná bariéra pred kontamináciou vaječného obsahu plesnivých vajec [Eggshell as a barrier against contamination of the egg contents of moldy eggs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 246-252.
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Požiadavky vykonávania auditov príslušnými orgánmi v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2017/625 [Requirements for performance of audits by compe authorities in accordance with regulation (EU) 2017/625 of the european parliament and of the council]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 65.
2022
V2
2022
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Súčasný právny rámec kontroly rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu [Current regulatory framework for the control of residues of antimicrobial substances in foods of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 43.
2022
V2
2022
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Vaječná škrupina ako ochranná bariéra pred kontamináciou vaječného obsahu plesnivých vajec [Eggshell as a barrier against contamination of the egg contents of moldy eggs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 35.
2022
O2
2022
O2
GREGOVÁ, Gabriela - DANČOVÁ, Nikola - SZABÓOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír - REGECOVÁ, Ivana. New approaches to the reduction of antibiotic resistance by feed additives in broiler chicken diet. In: 20th Congress of the International Society for Animal Hygiene (ISAH) 2022. 1. vyd. Berlin : Freie Universität, 2022. 2022. online, s. 146-150.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 19
Page 2 / 2