Year
Cat
Year
Category
Publication
2025
V3
2025
V3
OČENÁŠ, Peter - BALOGA, Matej - VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - IVAŠKOVÁ, Sonja. Determination of biochemical and metabolomic characteristics of sheep blood serum and their application in clinical practice. In: Life. 2025. ISSN 2075-1729, Vol. 15, no. 7 (2025) , art. no. 1141, p. [1-14]
(2024: 3.400 - IF, 3.400 - IF 5y, 0.824 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 3.400 - IF, 3.400 - IF 5y, 0.824 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2025
V3
2025
V3
BUDOVSKÁ, Mariana - OČENÁŠOVÁ, Lucia - OČENÁŠ, Peter - MICHALKOVÁ, Radka - MOJŽIŠ, Ján. Minilibrary of 6-bromo derivatives of indole phytoalexins: Synthesis, anticancer profile and structure-activity relationship (SAR) study. In: Tetrahedron. 2025. ISSN 0040-4020, Vol. 171, no. (2025), art. no. 134432, p. [1-15]
(2024: 2.200 - IF, 1.900 - IF 5y, 0.426 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 2.200 - IF, 1.900 - IF 5y, 0.426 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2025
V3
2025
V3
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - REGECOVÁ, Ivana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÁRADY, Matúš - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. The impact of grape maceration on quality and biogenic amine formation in Slovak Tokaj wines: examination of microbial, chemical and sensory properties. In: Fermentation. 2025. ISSN 2311-5637, Vol. 11, no. 1 (2025), art. no. 27, p. [1-20]
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie a prídavku kvasinkovej kultúry Saccharomyces cerevisiae v technoogii výroby vína na senzorickú kvalitu slovenského tokajského vína odrody Lipovina [Influence of maceration and addition of Saccharomyces cerevisiae yeast culture in wine production technology on the sensory quality of slovak tokaj wine of the Lipovina variety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 465-473.
2024
V3
2024
V3
HUDÁKOVÁ, Terézia - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - OČENÁŠ, Peter - KOŽURKOVÁ, Mária - KROCHTOVÁ, Kristína - SOVOVÁ, Simona - TÓTHOVÁ, Zuzana - GUĽÁŠOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - SOLÁR, Peter. Chili pepper extracts, capsaicin, and dihydrocapsaicin as potential anticancer agents targeting topoisomerases. In: BMC Complementary Medicine and Therapies. 2024. ISSN 2662-7671, Vol. 24, no. 1 (2024), art. no. 96, p. [1-11]
(2024: 3.400 - IF, 3.800 - IF 5y, 0.741 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 3.400 - IF, 3.800 - IF 5y, 0.741 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - BARIČIČOVÁ, Viera - OČENÁŠ, Peter - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of a leaf fertilization method using humic acids on the minerality and chemical composition of Sauvignon Blanc wine from the Slovak wine region. In: Fermentation. 2024. ISSN 2311-5637, Vol. 10, no. 12 (2024), art. no. 651, p. [1-14]
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - OČENÁŠ, Peter - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOSTUROVÁ, Emma - KOVÁČOVÁ, Mariana - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu histamínu vo vzťahu k počtu kvasiniek a mikroskopických vláknitých húb v jednotlivých etapách výroby bieleho vína [Comparison of histamine content in relation to the number of yeasts and microscopic filamentous fungi at different stages of white wine production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 516-522.
2023
V3
2023
V3
MILKOVIČOVÁ, Mária - ŠIMKOVÁ, Jana - VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - OČENÁŠ, Peter - SALAYOVÁ, Aneta - BHIDE, Mangesh Ramesh. Lyme borreliosis in dogs: background, epidemiology, diagnostics, treatment and prevention. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 1 (2023), s. 75-90.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 45