Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V2
2024
V2
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v mäsospracujúcom podniku [Application of the bioluminiscence method in a meat processing plant]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 574-578.
2024
V2
2024
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária. Vplyv humínových látok na kvalitu jatočného tela a senzorické vlastnosti mäsa králikov [Influence of humic substances on carcass quality and sensory properties of rabbit meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 93-98.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zhodnotenie hygienickej úrovne v mäsospracujúcom závode a v mliekarni [Evaluation of the hygiene level in a meat processing plant and a dairy]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 563-567.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 13
Page 2 / 2