After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
AFH
2021
AFH
TAKÁČOVÁ, Daniela - SASÁKOVÁ, Naďa - NAGYOVÁ, Alena. Konské mäso v potravinovom reťazci [Horse meat in the food chain]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 72.
2021
BCI
2021
BCI
KORIM, Peter - NAGYOVÁ, Alena - TAKÁČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia. Verejné veterinárske lekárstvo (vybrané kapitoly) [Public Veterinary Medicine (Selected Chapters)]. Rec. Jozef Bíreš, Daniela Takáčová. 2. prepr. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-742-5, 191 s. [11,52AH]
2020
AFD
2020
AFD
TAKÁČOVÁ, Daniela - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - NAGYOVÁ, Alena. Svetový deň vody – história a súčasnosť [World water day – history and present]. In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 32-34.
2020
BCI
2020
BCI
NAGYOVÁ, Alena. Potravinové a krmivové právo [Food and Feed Law]. Rec. Tomáš Mihok, Peter Popelka. 1. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-700-5, 130 s. [5,95AH]
2020
BCI
2020
BCI
NAGYOVÁ, Alena. Základy práva (pre ŠP Hygiena potravín) [Basics of Law (for Study Programme Food Hygiene)]. Rec. Bohuslav Harviľák, Peter Žoldoš. 1. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-688-6, 120 s. [5,50AH]
2019
AAB
2019
AAB
TAKÁČOVÁ, Daniela - HEČKO, Roman - BUGARSKÝ, Andrej - KORIM, Peter - LEGÁTH, Jaroslav - NAGYOVÁ, Alena. Týranie zvierat - vážny spoločenský problém [Animal cruelty - a seriou social problem]. Rec. Jozef Bíreš, Tibor Seman, Miloš Mašlej. 1. vyd. Košice : UVLF 2019. ISBN 978-80-8077-651-0, 306 s.
2019
ADC
2019
ADC
JAĎUTTOVÁ, Iveta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - HARČÁROVÁ, Michaela - NAGYOVÁ, Alena - VÁCZI, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of dietary humic substances on the fattening performance, carcass yield, blood biochemistry parameters and bone mineral profile of broiler chickens. In: Acta veterinaria Brno. 2019. ISSN 0001-7213, Vol. 88, no. 3 (2019), p. 307-313.
(2019: 0.566 - IF, 36 - H-index, 0.658 - IF 5y, 0.216 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2019
AFD
2019
AFD
TAKÁČOVÁ, Daniela - NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - SASÁKOVÁ, Naďa - BUGARSKÝ, Andrej. Mlieko ako možný zdroj infekcie [Milk as a possible source of infection]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 601-606.
2019
AFD
2019
AFD
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - NAGY, Jozef - TAKÁČOVÁ, Daniela. Požiadavky potravinového práva na zdravotnú bezpečnosť mlieka a mliečnych výrobkov [Requirements of food law on safety of milk and milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 458-467.
2019
AFD
2019
AFD
SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 206-209.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 189
Page 3 / 19