After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2025
V3
2025
V3
PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Effect of feed supplementation with humic substances on phenotypic resistance profiles of Escherichia coli isolates from the ceca of broiler chickens. In: Poultry Science. 2025. ISSN 0032-5791, Vol. 104, no. 7 (2025), art. no. 105175, p. [1-11]
(2024: 4.200 - IF, 4.500 - IF 5y, 1.063 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - NOSKOVÁ, Erika - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Fermentované produkty a humínové látky vo výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Fermented products and humic substances in poultry nutrition a new approach to the production of safe and functional foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 282-288.
2025
V2
2025
V2
NAGYOVÁ, Alena - TAKÁČOVÁ, Daniela - KORIM, Peter - NAGY, Jozef. Požiadavky na zdravotnú bezpečnosť produktov rybolovu v súlade s právnymi predpismi [Food safety requirements for fishery products in accordance with legislation]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 366-380.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 3
Page 1 / 1