Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
O2
2022
O2
CHOMOVÁ, Natália - FRANC, Aleš - FEČKANINOVÁ, Adriána - NEMCOVÁ, Radomíra - KOŠČOVÁ, Jana - KIŠŠOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Príprava rybích peliet s obsahom probiotík a následné sledovanie farmaceutických parametrov a prežívateľnosti probiotického kmeňa Lactobacillus plantarum R2 Biocenol™. In: MSMD. 29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů : Abstrakty - přednášky. 1. vyd. Pardubice : Československá společnost mikrobiologická, 2022. 2022. ISBN 978-80-88379-18-8, online, s. 68.
2022
V2
2022
V2
HAJDUČKOVÁ, Vanda - KOŠČOVÁ, Jana. Aeromonas salmonicida a Yersinia ruckeri: pôvodcovia bakteriálnych ochorení rýb [Aeromonas salmonicida a Yersinia ruckeri: pathogens of fish diseases]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 28.
2022
V2
2022
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - RATVAJ, Marek - CHOMOVÁ, Natália - KIRON, Viswanath - SØRENSEN, Mette. Probiotický prípravok pre lososovité ryby – jeho vývoj a vplyv na zdravie rýb [Probiotic preparation for salmonids – its development and impact on fish health]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 56.
2022
V2
2022
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - SEMJON, Boris - NAĎ, Pavel - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok na produkciu vajec a imunitu nosníc [Influence of humic substances on egg production and immunity of laying hens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 55.
2022
V2
2022
V2
CHOMOVÁ, Natália - NEMCOVÁ, Radomíra - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - ŽITŇAN, Rudolf - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Vplyv humínových látok na rast baktérií mliečneho kvasenia s probiotickým potenciálom [Influence of humic substances on the growth of lactic acid bacteria with probiotic potential]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 33.
2022
V2
2022
V2
KOŠČOVÁ, Jana - HAJDUČKOVÁ, Vanda - FEČKANINOVÁ, Adriána. Využitie látok naturálneho pôvodu s antibakteriálnymi vlastnosťami v prevencii ochorení rýb [Use of substances of natural origin with antibacterial effects in prevention of fish diseases]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 40.
2022
O1
2022
O1
PILIPČINEC, Emil - BHIDE, Mangesh Ramesh - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - KOŠČOVÁ, Jana - NEMCOVÁ, Radomíra - CSANK, Tomáš - HAJDUČKOVÁ, Vanda - KIRÁLY, Ján - MAĎAR, Marián - MOCHNÁČOVÁ, Evelína. Bioinformatické a molekulovobiologické nástroje pri štúdiu faktorov patogenity a virulencie medicínsky významných bakteriálnych patogénov. Rec. Erik Dorko, Monika Pipová. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-768-5 online, online, 585 s. [39,10 AH]
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 17