Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
BEF
2019
BEF
KOVÁČOVÁ, Mariana - KOŠČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 124-127.
2019
BFA
2019
BFA
NADANASABESAN, Nimalan - SØRENSEN, Mette - VATSOS, Ioannis - KIRON, Viswanath - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Evaluation of skin mucous cells of Atlantic salmon (Salmo salar) fed plant-based diets and probiotics [Hodnotenie buniek mukózy kože Atlantického lososa (Salmo salar) kŕmeného rastlinnou potravou a probiotikami]. In: 19th International Conference on Diseases of Fish and Shellfish, 9th-12th September 2019, Porto, Portugal : 1. vyd. Porto : EAFP, 2019. 2019. s. 13.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 32
Page 4 / 4