Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
AFD
2021
AFD
ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - SOPKOVÁ, Drahomíra - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - LAUKO, Stanislav - HAJDUČKOVÁ, Vanda. Sledovanie proliferácie a apoptózy u myší s experimentálne navodenou kolitídou experimentálne navodenou kolitídou [Monitoring of proliferation and apoptosis in mice with experimentally indicated collitis]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 18-22.
2021
AFD
2021
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Sledovanie rozkladných a senzorických zmien bravčového mäsa po prídavku ľanového semena počas mraziarenského skladovania [Evaluation of degradable and sensory changes of pork meat after the flaxseed supplementation during freezer storage]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 129-136.
2021
AFD
2021
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - PETRÍKOVÁ, Dominika - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana. Účinok prídavku ľanového semena na fyzikálne a biochemické zmeny v mäse ošípaných [Effect of linseed addition on physical and biochemical changes in meat of pigs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 252-257.
2021
AFD
2021
AFD
PETRILLOVÁ, Victória - POLLÁKOVÁ, Magdaléna - BEKEŠOVÁ, Barbora - PETRILLOVÁ, Monika - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - SOPKOVÁ, Drahomíra - PETRILLA, Vladimír. Vplyv hadieho jedu druhu Hemachatus haemachatus na živočíšny model [Influence of snake venom from species Hemachatus haemachatus on an animal model]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 202-206.
2021
AFD
2021
AFD
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Vplyv prídavku ľanového semena vo výžive ošípaných na kolorimetrické parametre produkovaného mäsa [Effect of the supplementation of flaxseed in pig nutrition on colorimetric parameters of the produced meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 354-360.
2021
AFD
2021
AFD
VLČKOVÁ, Radoslava - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - PETRILLA, Vladimír - POLLÁKOVÁ, Magdaléna - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - SIROTKIN, Alexander V.. Využitie ľanového semena v modulovaní reprodukčnej výkonnosti xylénom exponovaných samíc [The use of flaxseed in modulation of reproductive performance in xylene-exposed females]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 288-292.
2021
AFH
2021
AFH
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Determination of meat content in different meat products [Stanovenie mäsového obsahu v rôznych mäsových produktoch]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 62.
2021
AFH
2021
AFH
BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Sledovanie rozkladných a senzorických zmien bravčového mäsa po prídavku ľanového semena počas mraziarenského skladovania [Evaluation of degradable and sensory changes of pork meat after the flaxseed supplementation during freezer storage]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 13.
2021
AFH
2021
AFH
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - PETRÍKOVÁ, Dominika - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana. Účinok prídavku ľanového semena na fyzikálne a biochemické zmeny v mäse ošípaných [Effect of linseed addition on physical and biochemical changes in meat of pigs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 40.
2021
AFH
2021
AFH
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Vplyv prídavku ľanového semena vo výžive ošípaných na kolorimetrické parametre produkovaného mäsa [Effect of the supplementation of flaxseed in pig nutrition on colorimetric parameters of the produced meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 70.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 20
Page 2 / 2