After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2025
V2
2025
V2
NOSKOVÁ, Erika - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita fermentovaných salám po aplikácií extraktov rastlín [Sensory quality of fermented sausages after application of plant extracts]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 388-395.
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie a prídavku kvasinkovej kultúry Saccharomyces cerevisiae v technoogii výroby vína na senzorickú kvalitu slovenského tokajského vína odrody Lipovina [Influence of maceration and addition of Saccharomyces cerevisiae yeast culture in wine production technology on the sensory quality of slovak tokaj wine of the Lipovina variety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 465-473.
2025
V2
2025
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - KLONCKOVÁ, Sofia - VÁRADY, Matúš - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku rastlinnej vlákniny na farbu frankfurtských párkov [Effect of the addition of vegetable fibre on the colour of frankfurter sausages]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 446-451.
2025
V2
2025
V2
REITZNEROVÁ, Anna - VÁRADY, Matúš - MESARČOVÁ, Lýdia - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu lovu na fyzikálno-chemické vlastnosti danielieho mäsa z farmového chovu [Effect of hunting method on physicochemical properties of farmed fallow deer meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 438-445.
2024
V3
2024
V3
SPIŠÁKOVÁ, Daniela - KOŽÁROVÁ, Ivona - HRICIKOVÁ, Simona - MARCINČÁK, Slavomír. Comprehensive screening of Salinomycin in feed and its residues in poultry tissues using microbial inhibition tests coupled to enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA). In: Foods. 2024. ISSN 2304-8158, Vol. 13, no. 11 (2024), art. no. 1661, p. [1-17]
(2024: 5.100 - IF, 5.600 - IF 5y, 1.021 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of selected bacteria of the genus Pseudomonas on the quality of raw cow’s milk. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2024. ISSN 1505-1773, Vol. 27, no. 2 (2024), p. 229-239.
(2024: 1.000 - IF, 0.900 - IF 5y, 0.320 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
SCHMIDLOVÁ, Simona - JAVŮRKOVÁ, Zdeňka - TREMLOVÁ, Bohuslava - HERNIK, Jozef - PRUS, Barbara - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ŠTARHA, Pavel - ČÍŽKOVÁ, Helena - KRUŽÍK, Vojtěch - BODOR, Zsanett - BENEDEK, Csilla - TITĚRA, Dalibor - BORŽÍKOVÁ, Jana - POSPIECH, Matej. Exploring the influence of soil types on the mineral profile of Honey: Implications for geographical origin prediction. In: Foods. 2024. ISSN 2304-8158, Vol. 13, no. 13 (2024), art. no. 2006, p. [1-12]
(2024: 5.100 - IF, 5.600 - IF 5y, 1.021 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - BARIČIČOVÁ, Viera - OČENÁŠ, Peter - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of a leaf fertilization method using humic acids on the minerality and chemical composition of Sauvignon Blanc wine from the Slovak wine region. In: Fermentation. 2024. ISSN 2311-5637, Vol. 10, no. 12 (2024), art. no. 651, p. [1-14]
(2024: 3.300 - IF, 3.500 - IF 5y, 0.629 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
HUDEC, Erik - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - FALDYNA, Martin - RATVAJ, Marek - KARAFFOVÁ, Viera. The effect of Limosilactobacillus fermentum 2i3 and 0.6% addition of humic substances on production parameters and the immune system of broilers. In: Poultry Science. 2024. ISSN 0032-5791, Vol. 103, no. 8 (2024), art. no. 103884, p. [1-11]
(2024: 4.200 - IF, 4.500 - IF 5y, 1.063 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of the supplementation of humic substances and fermented products in the feed on the content of Salinomycin residues in poultry tissues. In: Foods. 2024. ISSN 2304-8158, Vol. 13, no. 1 (2024), art. no. 68, p. [1-16]
(2024: 5.100 - IF, 5.600 - IF 5y, 1.021 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 673
Page 2 / 68